消息指民主派民調留任及離任支持人數均不過半 惟支持留任者稍多!

1068 回覆
25 Like 256 Dislike
如果華人社會處理政治問題有咁既胸襟
就唔會一件修改法律既事 都可以變成前所未見既政治危機
我睬佢都on9
求其啦,佢哋入咪入唔入咪唔入囉,不過入得嘅話就唔該做返好個出席率,投票投好d。始終個track record差撚到咁,又成日唔開會又投棄權甚至對家,好難說服到人。

利申:支持走,以後不投留果班
真心答你 要贏果班就算留任下年選一樣贏到開巷 例如鄺 飛機師 後生果班泛民
下年會輸果班就算離任都好 佢下年選都唔會有得佢做
你估班泛民唔知咩
唔係點會唔敢搞公投
我係蘋果 Facebook 有個 fans 講出左真相係,公投好大機會反對委任既人出哂黎投票,民意調查反而仲有機會抽中支持留任既人
佢係咪想講

建制狗同飯民都係為錢打份工啫

點解你哋齋屌飯民咁唔公平啊
無嫁,所以佢地定咗三條戰線(國際、街頭、議會)抗爭去拆,話今次唔同上次。
不過琴日財委會咪過咗第三輪抗疫基金咋嗎!
假設民調結果係咁

如果依家決定留,泛民核心走一半過本土

如果依家決定走,泛民核心走一半過薯片隊

咁某程度上唔見得係壞事
拆解民調 支持留任多咗係因為呢條問題
https://lih.kg/2222213
你都識講 gphone
死老嘢又害後生仔
我會尊重民調,但下次選舉我會記住班留住政,議員
有幾政治炸彈

一樣被中共打壓

呢啲真係小事

留咪留,走咪走
我比較偏向之前有人講過被下屆被dq既留任, 其他人離任, 咁都叫有資源, 有人係立會, 同時又唔算係接受呢個非法延長任期, 因為果班係被dq左既, 咁樣算係平衡番兩班人, 如果民調55波的話, 出黎又唔會肉酸
又撚狗

"我們會回來!!!!",嘩,當時幾有氣勢呀!!
幾年前補選個陣攻擊完基哥去臨立會,依家變咗大大把回力刀
建制同本土都無為十萬出賣自己原則
因為建制嘅原則就係做狗
公道啲
其實有唔少議辦都請咗啲手足做助理
留抑或去 都應該俾到交代公眾
根本冇成熟的政治家
淨係識一味打或者訓係地下
大把人俾人告啦屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞