美劇集中討論區(45) The Boys S2 | The Third Day | We Are Who We Are

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
睇緊呢個訪問
https://youtu.be/zlu5ZeH2Fzo
原來佢哋想拍r rated初中校園生活
但搵真實年紀嘅演員又拍唔到咁盡,所以親自上陣
好似S4 不過佢唔多戲份
但S3開始套野步向滅亡
睇完S2停就係神枱
未睇之前我都唔熟政治野覺得未必有興趣
但睇落就會覺得好好睇頭兩季世界級
記得你哋之前講話新嗰個season好垃圾
套grand army創作團隊俾人篤racist
hahahahaa 我開頭都覺幾作嘔
應該唔係個個啱啱 但最緊要投入
好多劇都變左有sheshe線
佢唔襯太大波
係兩個大媽扮小學雞
第一集已經笑死
樓主又有好介紹

我以前睇過幾集s1之後停左覺得有d重口
但如果慣左應該會幾好笑
我決定返去繼續返s1
講真係有啲想嘔 但又好好笑
一陣lunch再挑戰
hahahahaa 我開頭都覺幾作嘔
應該唔係個個啱 但最緊要投入
我之前都見到依家未播冇乜人理
可能播果陣先再食花生
峰迴路轉到呢本身套劇已經跌watt跌到比人成日屌
果陣仲要加埋kevin spacey單野即刻入棺材
而家幾好
Ryan Murphy套套唔係hehe就sheshe
呢套預告又係一大陣Murthy味
啲顏色呀衫呀對白呀運鏡呀
自從我知佢係仔之後真係j唔出,寧願j supergirl既dreamer
睇完the boys season 1了
其實butcher睇嚟達到佢用意啦 如果唔係homelander玩佢嘅話

呢套劇得starlight meave homelander叫做多少少character development, 其他應該二打六
女人/黑人/同性戀 係依家既開戲三寶
係glee之後就冇睇佢啲野
american horror story驚真係好horror唔夠膽睇
睇得好快
我覺得maeve都係二打六
hughie同A train好多篇幅
a train多係因為hughie件事
同埋佢成日幫homelander做打手
冇嘅會俾左膠屌 twitter狙擊
好似Teenage bounty hunters, 初頭睇幾集從來無諗過有sheshe線
我睇預告已經覺得有
真人平時個樣好正常
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞