美劇集中討論區(45) The Boys S2 | The Third Day | We Are Who We Are

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
最尾仲話想拍4季
我估每季都會轉演員
有冇睇過house of cards
佢有份做配角果陣唔知佢乜水已經覺得幾靚
house of cards冇睇
political味有啲重 唔係好啱
house of cards睇過s1 only
佢係後期先出現?
其實唔齊
仲有好多其他劇但我冇擺
純粹擺少少有留意/可能會睇既野
仲有咩遺珠
應該係
類似BM但圍繞同一個科技拍幾集
可能係劣化版bm不過google見個creator有份寫過bm shut up and dance同uss果集
黎緊we are who we are都好似有人屌未成年x大人感情線
宜家啲人睇劇觀念突然變到咁正確咩事
99分咩料
點解可以咁高分感覺似teen搞笑風
第一集笑到食唔到飯呀喂
我淨係睇到兩個中女啲造型已經笑死
佢哋講野動作都要扮到好似小學生咁on9
又唔講點解會喎
究竟食咗幾多藥先諗到要拍套咁嘅野
係兩個大媽扮小學雞
第一集已經笑死
樓主又有好介紹
左膠當道
劣唔劣睇過先知
bm都唔係集集好睇
反而覺得圍繞同一個科技係咪有咁多野拍
咁都有sheshe觀望下先
嚇死仲load緊咩事 突然爆
所以夜魔俠都真係幾廢
上次果張太靚
佢係咪整大咗
之前好似冇咁大
我都覺個女人本身幾好人咁
我都懷疑整大咗
睇euphoria嗰陣都係細細哋

我以前睇過幾集s1之後停左覺得有d重口
但如果慣左應該會幾好笑
我決定返去繼續返s1
以前一年先可能有一套,而家幾乎個個月出一套sheshe
講真係有啲想嘔 但又好好笑
一陣lunch再挑戰
係好撚痴線 好尷尬有時會睇到
佢地完全融入哂成個小學生環境
照溝啲男同學大家互撩
但有睇果班人好多都讚套劇拍青春期尷尬位/情意結拍得好
遺珠真係唔係幾知
賽前覺得可能幾好睇就擺咗page 1
https://www.metacritic.com/feature/tv-premiere-dates
netflix hulu都仲有啲新劇 但唔知係咪伏 估唔到
例如n記lily collins果套 / 仲有套好似teen drama叫grand army

showtime都有套mini series
https://www.metacritic.com/tv/the-good-lord-bird/season-1

仲有d舊劇回歸不過冇追果啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞