美劇集中討論區(45) The Boys S2 | The Third Day | We Are Who We Are

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
maeve個假髮好假雖然最靚
唔知點解覺得成班人S1果陣靚仔靚女啲
由其是starlight S2好似劣化咗
stormfront有時睇真啲個樣有d似男人但鐘意睇佢幾好笑
暫時S2最鐘意睇佢
4倍速睇
從來冇試過較快戲/劇黎睇
呢套我都有睇
開頭睇好驚
覺得佢故事setting都幾好
有時間都建議睇

上網search返個地方係真
係個名唔同
為咗整人工湖浸哂成條村
得返教堂露咗一半出嚟
其實都幾恐怖
故仔唔算恐怖,又唔血腥,Lukas呢個痴線佬做得幾好,覺得佢仲恐怖個故仔
佢演技好好
我之前仲睇咗套德國既Biohackers , 講生化武器但唔係好生化,麻麻地,已經renew第二季
依家追緊意大利既Baby, 係講援交少女,又係麻麻地,有啲悶

如果大家係想笑下開心下既,可以睇Rich in Love,有錢仔扮窮人追女仔故事,成套戲好好笑,無冷場
佢個假髮的確仲假過starlight
應該係耐冇睇姐 我早排先睇s1,而家睇s2啲樣都係差唔多
stromfront呢個角色加得好好 一定搞到立立亂
christina唔止可愛仲勁型 單腳閂門
睇預告下集似懸疑片主題
冇聽過咩theory 係咪關於老豆?佢成日啲動作都鬼鬼地
睇得過
今集真係奪寶奇兵黎
劇情都夠緊張
重點係christina又型又cute
唔知之前有冇post 過,Pretty Little Liars將會reboot, 全新人物故事 ,除此之外Gossip Girl 同㨾reboot, 仲有計劃中reboot既係White collar
冇post過
完全唔睇好

啱啱威尼斯影展又有套古裝sheshe片啦
https://youtu.be/VkS4AVmWAeo
https://twitter.com/FilmUpdates/status/1302701237905784840?s=19
如果今年上就2年內有3套
佢地叫mother 做necromancer
應該都係本身佢地整來消滅異教徒/無神論既人
個背景真係好正, 好期待日後走向
究竟邊個比mission佢地都有排講
邊個俾mission有排講
之後講班細路大個又有排講
如果hbo max肯拍,分分鐘6,7季
有無人睇selling sunset
超級假次次望到都有啲分心
覺得starlight殘左同肥左少少
想睇佢同homelander打
褲look好正
捉e欣果幾下彈彈下勁cuteabbey lee真人舉動
同埋有幕影佢背影行入屋 完全係行緊catwalk咁

下集之前睇review班critics講到好正 好似係最痴線果集
佢地睇左頭5集
呢套反而睇落未覺幾好睇
世界觀係ok嘅
今集又係幾好睇
行獨木橋果度笑到gapgap聲
同埋一拳中落條女度
Vanessa
咁多人講呢套
仲諗緊係咪要開黎睇
暫時覺得好似睇緊普羅米修斯咁

行入屋好型 一路插住褲袋
暫時覺得唔錯
啲設定都幾豐富,劇情夠緊湊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞