美劇集中討論區(45) The Boys S2 | The Third Day | We Are Who We Are

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
christina下話
btw今日見到果張jodie新相好撚恐怖千其唔好po
咁快
不過我今日都射左波
頭先睇左the boys
係Ruby
咁我po link
https://www.wmagazine.com/story/w-magazine-tv-portfolio-2020-best-in-shows/?itm_source=parsely-api
入面Jodie講佢點解鍾意套劇好似講緊佢自己咁
見證新星誕生
竟然錯
咦原來啲相係reference返佢地揀果套劇
仲以為jodie做咩崩潰左放張咁既相

btw

枉我最睇好你會答啱
罰你睇jodie張相

btw套I hate Suzie好似幾好睇
《使女的故事》第四季復拍!14歲麥肯娜葛瑞絲加盟成大主教妻子
https://www.dramaqueen.com.tw/news/20200918/002.html?utm_source=dramaqueenfb&utm_campaign=dramaqueenfb&utm_medium=referral
十四歲 實俾人鬧爆
有條野fing fing下
實係估christina喎

jodie係咪睇完套野又有war flashback
睇唔哂咁多野都想知好唔好睇
見到arya同家姐果套都開始出緊中字
呢個o靚妹拍handmaid仲要做commander老婆咁爆
期待喎
條野fing fing下唔關事架
呢兩個icon一個變緊身一個黑變白

有啲想睇I hate Suzie先過家姐arya
簡直天津大爆炸咁嘅級數
等睇被twitter嗌cancel
其實都唔差 點知final season 俾人cut半
都未講玩Emma 同Nico點
根本冇人鍾意佢
終於睇完
我都覺金髮係親生
但好明顯冇時間教仔 淨係識縱佢俾佢飲酒可能一係就打佢 搞到個仔都暴力傾向
啡髮似後期先同金髮結婚,唔係一齊生個仔

主角做得好好 完全做到嗰種標奇立異但心靈弱小嘅感覺
黑妹似認同自己係男仔 男友同班frd應該完全唔了解佢
Ratched 好似好高汁
見有好幾個美恐D演員
有沒人睇左
諗起ryan murphy就有d卻步
邊個位?
套野愈黎愈好睇
一如RM加入Netflix後 Politician 同 Hollywood
都係劣評如潮
琴日先出未得閒睇
我諗金髮媽應該唔似會打佢似好鍚佢低又成日忽略左佢
agger
ep1睇佢周圍鳩fing fing 但好似journey咁同佢一齊hea同觀察
btw原來個肥妹係Martin Scorsese個女
開始覺得啲幻覺聲同tally幾煩膠同拖
用咁多錢簽佢返去
第6集都仲幾高質下 劇情build up得唔錯
但第7集開始有Riley Scott一般毛病
開始啲謎團會唔會解 得返3集又唔知佢解唔解得切
你知條友寫普羅米修斯寫到hi大左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞