美劇集中討論區(45) The Boys S2 | The Third Day | We Are Who We Are

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
即出即睇晒
幾搞笑呀套野,想像下你同學搶咗你用過既condom用密實袋裝起再要脅你
hbo max出劇啲pattern咁奇怪
係幾靚仔 但佢兩個阿嬸拍埋去好難頂
我先岩岩開始睇,輕鬆劇
係Blair身上睇到有啲V既影子
佢兩個係有小小似樣
想唔想知sheshe係第幾集開始
啲行為都好似都係咁調皮
我都係睇預告見有先諗住開黎睇,想知係邊個sheshe等我快追完佢唔比你解透到
但其實我而家只係完左ep1
等Blair 破咗處先有sheshe
我睇完頭一集就中咗tumblr gif劇透 所以好早知係邊個
但係個轉折估佢唔到
等睇你有咩反應

btw 覺唔覺sterling同cara delevingne好似樣
我開播就睇,所以無比人劇透,嗰陣IG Blair係比Sterling 多千零人,有萬幾個follower , 而家開播唔夠一個月, Sterling 反超前有105K, Blair 得96.7K

Blair個樣古典啲,Sterling 就MK樣bitch啲

R.I.P
mk樣
呢套個casting真心幾好 Blair同sterling真係做到姐妹feel Luke又係cast得好好
大嚿Luke永遠一幅on9仔樣 April有啲角度似Kara Danvers
Hannah b 同Ezekiel係咪一對?我覺得Hannah b好似好緊張April, 但Ezekiel又乸乸地
三人組應該淨係fd,冇其他野
我覺得ezekiel係hehe 佢啲動作太姣
raised by wolves ep 4 5 繼續高質
係Reddit見到改返finale喺1 Oct出
巴打咁快睇左
Grandma

UGIS
呢套又比人屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞