美劇集中討論區(45) The Boys S2 | The Third Day | We Are Who We Are

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
你用咩睇?香港prime?
最尾啲人飛起果度拍得幾正
但佢地個live event仲有jude law份 即係佢下集應該唔會死住
佢可能都係原居民 但扮哂野
個島+成件事似同sam呀爺有關
睇完今集終於開始入少少戲肉
但唔知點解覺得咁多套追緊既劇入面
呢套開始睇得算冇癮
仲有兩集完終於可以睇少套
兩個主角屋企都咁複雜
但佢似下又想變男 唔知佢係bi定點
得7集好快會睇哂
留返放假睇
如果放工唔係特別攰我都會放工就睇
屎忽鬼放開victoria bb
Sam唔會最尾俾人sacrifice呀
玩咁大
我覺得最多都係知道完島d人想點之後
想辦法離開個島逃亡咋

Sam都依稀記得自己黎過個島
係咪細個有咩trauma所以失憶
S2劇情越黎越冇癮
The Boys除左唔小心放Cindy出黎之外仲做過d咩
寧願多d篇幅講The Seven內哄好過
如果就咁sacrifice佢都幾大路
但佢依家阻左個女仔吊頸
今集話3個祭品 燒 (架車果度) / 浸死(佢個仔) / 吊頸(個女仔)
可能要搵人頂檔

開頭睇我覺得佢係咪之前做過啲咩衰野
但冇意識唔記得左 所以成日返黎個島loop
maeve果part咁樣發現好老土
睇哂RBW啦
is this a memory?
this is nowep9好大團員feel
如果唔係咁快finale就好 太多謎團
最尾wtf
啲細路護住mother
想搵番一套美劇
個男主係開交友app公司 有1集因為性格夾就同個肥婆扑野
個老母係單身 住大屋
有無人記得係咩名
Jodie ig story
還返mother隻眼出黎呀!
可能結局就係mother生咗隻異形,完
mother scan牌嗰度有幕好多黑袍人好似tally個造型
paul一野燒晒啲牌笑咗
今集the seven嗰邊都冇乜發展悶悶哋
cindy幾靚女
咁重要嘅野就咁放櫃桶重要插住部電話
果幕感動咗
唔覺唔覺就睇完一集好好feel
原來個基地景係特登搭出黎
https://www.youtube.com/watch?v=sYpMzfqVNtY
咩事冇睇
條友點解會塞隻眼落佢度咁撚離奇
希望marcus唔好變左superman識獅吼功
啲謎多到討論都無從入手集集都wtf
宜家輪到paul聽到聲
cindy我都覺仲以為得我咁諗
有返頭髮應該幾靚女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞