美劇集中討論區(45) The Boys S2 | The Third Day | We Are Who We Are

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
鐘意咩類型多啲?
Hunter唔會睬佢
ttd第一集有啲悶
成集都係講佢入島同走唔到要留底
個島怪怪哋又未係好怪
睇埋下集先知係咪好野
third day 吸引我多啲
但評分好似We又高啲
雖然最後兩套都會追
hunter搵左maddy
今晚返去睇下先
呢輪有啲劇都有少少撻Q味
唔通9月最好睇會係rbw唔係掛
兩套都會睇哂諗住呢兩套今日&聽日各一
爭在今晚開邊套先

我都係鐘意睇邪教野folk horror
lovecraft country今集最震驚係老豆
成集講自我認同,岐視,lgbtq融入埋魔法講得幾好 so far第一集同呢集最好睇

下集預告
https://youtu.be/pp0-UFq47hI
今次到戰爭愛情片
估唔到老豆係gay
覺得老豆好煩

呢套野應該乜野議題都放哂入去
黑人家姐變白人 Christina 又受男女不平等 變William
又係諗點解christina脫皮流哂血都仲咁靚

我仲以為係打比韓國個條女
絲打應該啱 可能係韓國條女
我就係覺得把聲唔似christina 又諗唔起仲有第二條女同tic有聯絡
Normal people 幾正

嘩一開Third Day第一幕畫面已經靚到wallpaper咁款
開頭啲畫面拍到好似油畫咁
唔淨係開頭
所有外景都靚到暈
真係要睇1080p
啱啱睇左一陣 個wide shot影慢慢退潮嗰下靚到
啱啱睇完1080 痴撚線拍得好靚呀
靚到有時掛住望 冇聽對白要返轉頭
好睇喎我覺得 想知之後會點
啲shot拍得好有臨場感
睇到cap左幾張圖 cap黎唔知做咩
本身好鐘意綠色一見到開頭啲綠色J左

utopia舊班底玩色玩到出神入化
Moonbase 8 (2020) Official Trailer | Fred Armisen SHOWTIME Series
November 8
https://www.youtube.com/watch?v=Zdha2OfhGzk
今年最好睇之一

去游水水咁開心
換做公司wallpaper
好怪咁
見到reddit有人話套劇明顯突出綠色同紅色
話連Jude Law個電話mon反射都係綠色光
酒吧果幕係咪真係玩咁癲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞