美劇集中討論區(45) The Boys S2 | The Third Day | We Are Who We Are

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
stromfront同homelander未正面衝突
最大嘅發展都係Kimiko細佬死咗同Maeve被出櫃
今期我轉咗口味,岩岩睇完Prison Break第五季,都幾緊張吓喎
今日假已請
一陣就追晒LC同the third day
等緊睇the third day同wawwa
點都係第一季最好
第5季都ok 起碼啲角色冇咁鳩
千辛萬苦,T bag個仔死得好on 9
google咗係同母異父twins,好似得十幾歲
佢同老公好恩愛
仲有佢之前已經同過Abbey lee拍戲
https://youtu.be/RKhNmeA5raE
睇落勁伏
再儲多d星期日睇
無玩電腦
好想做廢青
比netflix縱壞晒
Fargo

睇怕都係集中後尾先打
救命pen15愈睇愈洗腦
而家睇兩個女主角完全無違和感
睇到第七集覺得頭兩集最好笑
之後每集講啲野都好真實
而且anna阿爸阿媽成日嗌交睇到好陰功
上個禮拜我都拎左日假出街
今日要放工先睇
諗緊third day wawwa開邊套先
佢細佬喺自己女友同Riley老公既聯合生日會上,將來佢哋一定好大陰影,事發後Riley喺佢鎖骨紋咗佢細佬個名
wawwa應該好啱cmbyn fans睇
呢排多新野 再儲落去唔掂
唔玩電腦咁充實
好返啲未
what......
俾我會以後都唔想開生日party......
不過劇情唔算好充實/唔洗用腦
睇完唔洗回氣果啲劇又可能真係啱一次過放
睇完ttd話你知
Fargo S4 出事
Ratched 預咗伏
睇Third Day先定 We 先好

Jacob Elordi 同Kaia Gerber 最新拍拖圖,咁Jacob同Zendaya一齊拍劇會唔會好老尷
已經睇到變真小學生她們只是個孩子啊
追返rbw搞到暫停左pen15
我都有少少偏向開third day先
雖然個勢可能wawwa好睇啲
wawwa有seed了
今次班cast好似冇之前咁吸引
但原本期待會好過S3

ratched鐘意ahs應該會鐘意
ryan murphy自從netflix簽返去之後屙過咩出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞