美劇集中討論區(45) The Boys S2 | The Third Day | We Are Who We Are

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
肥騰絲 估唔到warrior nun係咁樣完
完得有啲似cctvb bbq咁
我睇完呆咗
bbq通常都交代晒啲故仔,而家打到一半就停咗勁吊癮
好在netflix宣佈咗有s2
最後幾集係咪好睇過前面呢
以爽片嚟講最後幾集係明快嘅
又有twist
其實我幾鐘意shotgun mary同ava嗰黎亦師亦友嘅關係
你唔覺得完嗰下係有啲似tvb最後要出動嘅感覺咩
另一個女主角有份做the third day
個twist我完全估唔到
shotgun mary踢ava落山笑死我
佢哋除咗亦師亦友仲有種闖禍二人組嘅感覺
兩個都唔跟規矩做野
我明個感覺 都係怪netflix要人咁寫
主創話本身係想寫個結局完整啲
而家變咗:
姊妹!一齊上!!

--完--
我中間有懷疑過嘅!但主教太反派,諗住都係佢架啦。畢竟諗住呢類劇唔會有twist
睇呢啲唔會分析劇情架嘛
點知一黎幾個twist
新Jodie 原來我連佢把聲都好掛住
https://twitter.com/TVChoice/status/1303075568703791105?s=19
開啦
真係好睇
想知係咪會好似呢個comment咁
https://www.reddit.com/r/television/comments/ioa005/raised_by_wolves_takes_mindbending_science/g4czjvy/
就咁睇trailer都有少少呢個感覺
但我會試睇下

同埋見到幾多人話Ridley Scott係得開頭個concept正,之後就follow up唔到
好耐冇見過佢
個樣好似成熟咗

次次都帶女去同一個地方
kaia gerber老是常出現 前排見佢同cara delevingne成日一齊
Cara 根據噚日最新update, 佢條女係Halsey, 即係Cara’s Ex Ashley 現任男友G-Eazy’s Ex Halsey
本身唔係科學人 睇落唔覺太唔合理/on9
但我都驚呢啲sci-fi野會好易崩壞
暫時都想追落去
個關係圖亂到呢....
好少留意呢個actress
我都留意到
老豆唔知想點 係咪奸角 一時on99
但冇人果陣好似鬼上身咁開頭
有啲人直頭ff話佢係替身唔係真老豆
我都冇 google咗係拍戲多
遲啲the third day就可以欣賞下佢演技
我都見到好多人話似普羅米收屍
但前提呢套有冇類似異形既野
之前同朋友研究過, 有咩女係Cara delevingne食唔到
- 有樣有身材有名有利
- 收入超過2000萬美金一年
- 出身富裕家庭, 老豆搞地產
- 唔駛開工時會同你周遊列國
- 女朋友生日, 包起間博物館同佢過夜
老豆神神化化咁都幾煩
其實我冇留心睇個雙性人講咗咩
係咪得佢可以解讀阿當本書
老豆咁樣做姐係唔想tic解讀到?
之前kaia gerber又話關cole sprouse同lili reinhart分手事
再加多個margaret qualley又同cara佢地成班fd
佢又係同kaia gerber share過pete davidson
早排又傳cara同margaret qualley / kaia gerber有路
好易炒車
不過留意到套劇個writer其實係prisoners果個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞