美劇集中討論區(45) The Boys S2 | The Third Day | We Are Who We Are

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
又話third day畫面靚會睇先
見唔到有人討論wawwa thrid day
以為冇人睇

今個禮拜睇唔哂rbw the boys
下個禮拜等埋fargo又變永遠追唔到live系列
今日仲有utopia
s1已經憎憎地
不過真係好現實 maya家庭美滿所以任性
anna父母不和所以被逼成熟啲
一係冇野睇
一係迫埋一齊 rbw完左之後都係一樣chur
teen drama都可能幾得意既
Fargo utopia我冇追開 所以都輕鬆
見大家好似未追到咁貼 我都唔講the third day同wawwa住

btw 家姐嗰套confirm係平庸之作 已經睇完
重頭劇係Emily in pairs
睇左
見到maya 咁對屋企人真係好pk
望返anna 就覺得慘
正喎
發覺third day都幾mindfuck 要啲精神睇
果晚放工想放鬆睇所以睇左wawwa先
The Third Day 有睇呀
feel到就到戲肉

Jess係咪同其他人一齊夾埋架
睇佢地take compound V夜夜笙歌
呢兩套應該都可以唔洗睇過之前就開得
fargo s1s2係神劇

wawwa今集好似再平淡過第1集
但都幾鐘意同一日但另一個視點
期待佢地下集開始有交集
third day我都爭幾個字就睇哂
兩套如果有大劇透都可以加密出招討論

呢套留返燒比miblue睇
佢咁耐唔上水 ..可能個屎忽已經
maya又搞咩S2淨係睇左ep1
一路睇都覺得maya屋企人幾好
anna係個老母成日忽略左佢咁
你睇落去就知
Maya 屋企人好好
係maya 對佢地唔好姐
香港prime仲未上utopia
已經有中字
S2最新果兩集
Anna 同sam
所以我仲未開third day 放工無乜精力去睇
唔通隻手係...
啱啱開utopia, 原來有happy death day個女主做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞