美劇集中討論區(45) The Boys S2 | The Third Day | We Are Who We Are

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
老土發展: 佢條女之後可能做傻事累死佢
由第一集睇到而家一路都ok 就係睇到佢打開個袋塞左隻眼落marcus度 覺得莫名其妙 條友仲要唔打死Marcus 就走

鐘意Mother同sue交流
你哋終於睇到live啦
今季冇乜睇頭
真係睇the seven內鬥咋
the boys啲智障表現之前已經講左
我都好好奇呢個地方係咪搭出黎 原來真係
唔知燒咗幾多錢
講佢呢排少咗po野因為要照顧自己嘅mental health
講佢呢排少咗po野因為要照顧自己嘅mental health
paul好似冇乜理啲聲 定係啲聲引佢去燒咗牌?
佢問campion想唔想知個秘密嗰度以為佢話sue唔係佢阿媽
應該唔會食咗隻眼就有能力嘅
可能下集個神殿終於為佢打開大門
佢同Kimiko都幾似
又係被逼take咗v,極危險,咩都唔係好知
佢搵the deep做team都好伏
不過有啲睇好佢發到圍 趁而家homelander俾stormfront搞到陀陀擰
以為睇homelander大戰stormfront
點知係另一種大戰
基本上the boys就係睇kimiko同cindy
但我覺得佢連kimiko都未寫好 就帶多個新角出嚟

the seven嗰邊都係睇stromfront點樣玩落去

劇情上今季係偏弱咁 好似東寫啲西寫啲咁
冇乜連繫咁
原來今日fargo連播兩集
同意 其實專心寫Stromfront做今季villain仲好
而家好似條條線都唔到岸

Stormfront又冇乜作為
炸雞佬又變番客串
而家又出Lamplighter同Cindy
劇情開始暴走
ep8睇到wow左聲
ep9又好似有d回塘
蒙面人就咁死左
原來個角色係唔重要
Marcus嘔哂白泡係咪下集會變做android

Btw見到reddit唔少人話要Bring Karl back笑左
感覺呢個伏筆有d夾硬
好忙呀
Utopia都未得閒睇
一樣鐘意sue同mother fd左
仲要android大肚心諗wtf 都照幫佢
以為實景黎渡假村果啲地方
運動場泳池都整出黎 唔係掛
Karl實會返生
Marcus嘔嗰啲白泡應該純粹係咬爆咗mother隻眼?
不過呢啲原創科幻野佢鍾意點講都得
完全見唔到有人講佢po呢啲野
cap圖都冇
應該係d聲叫佢燒
我都以為係
但面罩佬無啦啦逆流都可以變hulk食左隻眼咪分分鐘變x men
mother同sue組隊我覺得唔錯
但係ep9 mother啲對白好老尷 問人點解湊個便宜仔
sue又太快對mother好 趕住收尾
deep係豬隊友
今季deep條線好似編劇唔知比佢做咩好
先寫條咁既線比佢咁
一齊得好突然又咁快咁鐘意對方
諗漏咗面罩佬
咁marcus食咗隻眼咪勁屈機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞