美劇集中討論區(45) The Boys S2 | The Third Day | We Are Who We Are

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
做廢青就係
返工都係一日1-2集
HDD爆撚左
再儲落去要搬野去SSD
應該都埋緊口啦
事隔咁耐都可以訓咁多食左安眠藥?
皮外傷提起精神一齊追劇啦
raised by wolves the third day we are who we are呀
Ep2個時好多野都仲係唔知又唔多提示 咁快就估到
無人對 高踭鞋插屁股個幕有反應 好癲好痴線⋯好痛
sub晒3寶唔洗用咁多位
因為冇喺同一個場合一齊出現過明明應該都喺間屋度
但gay上集已經知知地
上集同佢地一齊去博物館個黑人fd有暗示過
話tic老豆成日去搵酒吧老細 ....
個老細之前一出場已經gay到爆
佢地之後會唔會
真鐘意先好睇架嘛
雖然無一齊出現過但個陣唔知有呢種變身

但老豆係gay就真係一講又係喎
仲有地方唔明 啲翻譯睇到我好亂 tic係咪老豆既親生
經理抵死 以為淨係綁住佢逼佢睇變身
而家心理同生理都嚴重受傷
琴晚有問
佢話仲有個"氹"仔<- - 水氹個氹,唔知正字
通常23-7 瞓8個鐘,雖然一晚醒幾次....
個人係精神左,可能因為蔬果食多左
workout都係做下掌上壓,
下身唔敢做廢事太多汗
諗住raised by wolves-> we are who we are
那有錢
咁依家hbo個APP點?
有無改善
哇屌,咁重口味真係諗都無諗過
我仲未睇個Trailer
姐係上面貼homelander掃射個到
我鳩估佢會唔會laser stormfront點知射佢唔入
廢事隻抽
拳頭交有撚排打,佢呢D懶人應該無咁好氣
邊會有改善
長期720p咁嘅質素
Hulu 套新劇Monsterland有冇巴絲有興?
Cast 有Taylor Schilling, Kaitlyn Dever 同Roberta Colindrez(之前睇過《Vida》佢係入面都幾型)
拋磚先
https://youtu.be/eR_8pzY4woA
睇晒3季
DIVANA好仆街

r.i.p小鬼
No,thanks
竟然有人睇vida
live 12粒鐘真人動森荒島with jude law
都係一樣好J

一係無劇 一係湧哂埋黎 睇都睇唔切
超突然 真係無常
淨係睇the boys邊夠野睇
細細個就睇佢
其他果啲好似唔係劇黎 係真人show
總之就係uk channel 4 utopia
黎緊amazon remake果套將會係伏
佢揀ruby應該都係因為佢係leti果邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞