美劇集中討論區(45) The Boys S2 | The Third Day | We Are Who We Are

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
anna父母離婚睇到我好心up
我諗2個都係女人又有asian先冇俾人批鬥
試下換做2個男人
呢季睇trailer都唔差喎
漫畫明明佢地會TAKE COMPOUND拎能力,點解電視完全冇?
000 amz係咪要有vpn先睇到
Hill House真係好好睇,希望今季keep到水準
應該係啦,香港app冇
劇入面Atrain take上癮喎
定你講the boys會take?
可能未做到姐

利申冇睇漫畫
見到netflix有套遺珠高質戲 leave no trace
有時間可以睇下
手快有手慢冇可能遲下又落左
anna去maya屋企玩果集
細個都真係試過類似情況

呢套野班男仔都好細個
要同成年呀嬸感情線就冇人關心下
如果兩個男人同班細路女拍壇咁既野即刻坐監都有份
Thomasin McKenzie
list已add
唔計結局
就咁睇落覺得S2好難超越到S1
Truth Seekers – Official Trailer | Prime Video
https://www.youtube.com/watch?v=yg8b-ZIQ4e8
The Undoing: Official Trailer | HBO
https://www.youtube.com/watch?v=QWoiNlLqLR8
WAWWA ep2 Fraser最尾be like:

幾靚女似係會紅既新人之一
陳法拉不了
題外話
睇左家姐個套三集
我自己覺得一般般 劇情可以話係冇嘅
亮點應該係家姐同ayra嗌交嗰幾段戲
條仔講啲笑話唔好笑 唔知係咪當地人先明
咁細膽
呢套S1都唔算全鬼片family drama溫情戲夾雜少少鬼
咁即係唔睇都可以
好少戲份姐應該
唔睇冇損失嘅
半個鐘一集 好快睇完
遲下睇埋淨低個三集再報告
邊個痴漢隻手出黎認左佢

呢隻鬼唔簡單
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞