美劇集中討論區(45) The Boys S2 | The Third Day | We Are Who We Are

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
咁變身法真係煩到次次有排執
好似冇confirm又冇再提過
但之前暗示uncle先係老豆都有機
插到開花仲以為插一下就算
等啲肉生返埋
11點訓幾好我都想 搞搞下都12點
運動好返先做都得啦 郁到傷口仲煩 出汗又怕發炎

呢度未有wawwa賽後感想
可能會有啲征服佢既心態
第1下我都有諗佢可能射stormfort
不過stormfort又好似冇乜可能無啦啦喺人群同佢對屌
Showtime呢排咁多劇出
竟然 但uncle已經⋯
莫非你都有睇
睇完we are who we are
啱啱先睇完the third day
聽日先開wawwa
追遲少少都搞唔掂 之後又raised by wolves又bad boys
有冇人有睇des
Casting真係
好在全部追到live
淨係計集數呢個星期有6集劇
LC 1, third day 1, wawwa 1, rbw 2, boys 1
睇咗一半左右
的確幾正
男主角個性即刻就好鮮明
moms型到
sydney
true wire
但覺得showtime都開始有啲末落feel
冇人知真相
佢臨死前咪同老豆講咗d野(唔記得係咩) ..之後老豆好嬲叫佢收嗲
跟住uncle又好似同tic老母有感情線
呢兩日係緊湊啲但third day同wawwa有衝動準時睇
今日開始就抖下總之盡量下個禮拜開始追哂rbw同the boys
但真係一甩就會開始堆積如山
暫時咁多套第1集黎講最鐘意呢套
聽日仲有pen15
套野個mood好正好清新未有好多劇情發生
但一路跟住男主角好快就投入左個環境
睇住佢一舉一動 加埋個soundtrack
拍出黎好有果種懶洋洋/頹廢迷失/孤獨feel
直至最尾開始有新火花
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞