美劇集中討論區(45) The Boys S2 | The Third Day | We Are Who We Are

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
Cara仲捲入左Amber heard同富商 threesome 事件, 以前又食過下Paris Jackson咁 .... 佢同Kaia都似似地open relationship, 一齊在腳紋Soulmate, 又一齊住同隔離
Lili reinhart 之前出左櫃, 唔知俾邊個開發左
希望the third day好睇得6集唔係幾夠喉
中間有一集得uk先有得睇 hbo冇
但hbo話唔睇都冇影響
cara咁爛玩又多fd
有時有啲應該純粹係fd
但因為cara食女無數所以見親佢同邊個一齊就好多幻想

利申覺得佢地fd得幾cuteQualley

好似係 我都唔記得哂佢講咩 屌
但大約都好似係佢比個titus呃左困住喺下面
佢係識睇本野既 所以一上水就啞左

老豆知好多野但睇唔透佢係奸定真係純粹保護屋企
好撚淫亂佢地真係平時唔知打幾多友誼波
估唔到riverdale個女仔都係sheshe
same,想快d睇埋e2-3
lovecraft 根本netflix水準
對白又CW-y
想睇d storytelling好d既
most girls are straight until they're not
睇左reddit 討論
成村人話睇完E3開始憎佢
左癌上左腦
呢套反而想佢有多d flashback講以前d野
睇mother visualizes打仗果個場面
伴君如伴虎
剩係可以講d homelander想聽既野
都唔知搵黎做乜春
同人地仔都生埋
becca ain't no spice girl
有知情人士透露
後面會好睇過E1-3
stormfront會係重點人物
希望係真
warrior nun 苦主
youtube睇左ava果條片先開
以為最尾有大戰,原來係無既
wtf!?
無啦啦中間有一集冇得睇咁都得?!?!
估佢係純粹想保護屋企人
同埋覺得佢係真老豆假嘅邊有都咁神化
驚S2一開就係"1 month later", 直情完美skip左大戰
e2開始flashback
好似話佢仲衰過homelander
唔skip都肯定輕輕帶過就算

ep2一開頭同starlight maeve行
starlight高佢成個頭
氣勢即刻輸咗

btw男主太撚左膠好撚煩
睇左三集都好難估後尾會點發展
其實係易爛尾
但anyway so far係正
快d睇啦
黎緊又出多兩集
Euphoria Season 2 has resumed shooting in LA
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞