美劇集中討論區(45) The Boys S2 | The Third Day | We Are Who We Are

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
睇到April捉住Sterling手臂嗰陣,我先至get到,之前乜暗示都無
頭先睇第二集啤酒嗰度笑死我
maya真人化咗妝幾索
其實佢有時真係似似哋12,3歲
佢S1同S2將會好大對比
It features Scarlett Johansson.
特登唔暗示夠晒surprise
我睇訪問話sterling個演員拍頭幾集嗰時同producer提議過將sterling寫做bi producer仲呃佢話唔會咁做

通常見係female lead嘅劇都覺得會有sheshe線 特別係teenage drama
唔知會幾大對...............比呢
真係每次佢拍d野都係同一浸味好campy
麻麻地呢個style 硬係覺得有d cheap cheap地
係得acs/feud最好睇
一睇大嚿Luke呢個人物造型性格,就知道Sterling無可能同佢到尾。
依家仲多咗好多female lead既劇,絲打有冇睇stumptown? 都有少少sheshe線
除咗hbo, netflix同prime我都比較少睇
hulu都成日冇睇
覺得另外果個靚啲定因為hunter仲有J?
我反而覺得佢幾好J自從睇euphoria之後更加
睇完hill house再睇ahs你會得啖笑
係好撚痴線 好尷尬有時會睇到
佢地完全融入哂成個小學生環境
照溝啲男同學大家互撩
但有睇果班人好多都讚套劇拍青春期尷尬位/情意結拍得好
睇緊呢個訪問
https://youtu.be/zlu5ZeH2Fzo
原來佢哋想拍r rated初中校園生活
但搵真實年紀嘅演員又拍唔到咁盡,所以親自上陣
真人平時個樣好正常
頭先睇第二集啤酒嗰度笑死我
maya真人化咗妝幾索
其實佢有時真係似似哋12,3歲

第3集仲痴線當時我就係睇完ep3就休息咗
尋晚由ep4開始返
開頭intro佢地啲童年照都幾cute
冇咗個冬菇頭唔差
紅字腦已洗

有感情線可以期待

見到hbo go出咗第4,5集raised by wolves
S2 jules可以唔認啲裸照係佢黎
成個腦都係冬菇頭
我知第3集講咩 好期待
感情線我真係唔得 勁尷尬

有晒樣冇得唔認

Tran嚟講,靚過唔少女仔
睇左ep1 開左少少ep2
btw發現其實套劇個subreddit有寫邊集幾時播
Episode 4 - "Nature's Course" (Sept. 10)
Episode 5 - "Infected Memory" (Sept. 10)
Episode 6 - TBA (Sept. 17)
Episode 7 - TBA (Sept. 17)
Episode 8 - TBA (Sept. 24)
Episode 9 - TBA (Sept. 24)
Episode 10 - TBA (Oct. 24)
最尾果集應該打錯左掛都係sep 24
上面個男仔幾靚仔
結局隔成個月先播
以前睇覺得sense8果個都幾似女人
但唔知點解把聲咁沉
似打錯冇可能隔咁耐
你地都有睇
我以為呢度無人睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞