美劇集中討論區(45) The Boys S2 | The Third Day | We Are Who We Are

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
House Tyrellgot清泉家族
睇咗第三集
呢集冇咁好笑 可能想認真啲拍呢個題材
最尾anna安慰maya好warm
咩都會俾左膠屌
好似間唔中會有啲感性位
師生戀幾十年前拍到爛都屌
話時話尋晚cancelnetflix個勢好似幾勁
又黎 係咪又係法國片單野
原來套野已經上左
唔知有幾多人cancel完遲下又sub返

想當年cancel oa我都cancel左
S4 Dianna

btw netflix整poster嘅人真心要炒
全部一樣design又核突到爆
AI gen嫁, 無經人手
咁唔怪得啦 炒咗個ai
last person who followed you?
kaia gerber
老是 ...
終於追到the boys live
發覺今季寫seven嗰邊寫得幾好

Deep收皮又係俾宗教感化佢
stormfront應該係啲反社會主義人格嘅人

writer都偏向將Vought連去宗教上 由season one就講好多宗教活動

The boys嗰邊反而好似智障左咁
明明season one捉translucent嗰陣幾有諗頭
又係你呀kaia
啱啱我都follow咗佢
佢個樣都幾型格
咁快睇咗
追得快到
應該未睇今日果集掛
seven果邊班角色吸引好多
同埋本身間公司架構 / 同佢地角力
有少少男仔頭樣
見到原來jodie都有follow佢
今集未睇
WFH有啲時間去追

而家去目raised by wolves先
仲有得wfh
睇得快過我追唔切冇郁過太多野睇
raised by wolves未睇哂又多幾集
seven嗰邊一路都寫得好睇好多
其實成套劇冇the boys嗰邊嘅劇情我都ok
真係如果冇哂boys果邊就好喇
每集一影the boys就等其他人出場
美資公司仲有呢個玩法 反正屋企可以remote 都係咁做野

你同肥騰絲都睇緊PEN15 我都未開始追
Jodie都follow好多人 成日想follow啲演員嘅時候都見到佢
Diana本身眉宇間都有啲英氣 好期待佢嘅造型
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞