美劇集中討論區(45) The Boys S2 | The Third Day | We Are Who We Are

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
個星球唔簡單
可能因為咁先揀個咁屈既android做mother

12個鐘不了
超人都有宅男眼鏡啦
就連cw套supergirl都會戴眼鏡
返緊工俾人睇呢啲
呢個訪問j咗好多次
https://youtu.be/LSemmy5p5UE
但都係冇乜人討論得reddit叫多少少人留意
不過都似會紅 如果之後再多啲人講
呢套應該做hbo max問台劇就差唔多

呢套野好似唔見有下集trailer睇咁
mother佢哋住咗咁多年都冇事
班宗教撚一黎就出現異形,又有蒙面人攻擊佢哋
仲有個幻象tally又唔知係咩事

而家兩邊都得返好少人
如果有得開多幾季一定要拍班細路大個
睇好campion &paul嘅無限(hehe)可能
灰左幾時有英字
冇乜點追the boys個subreddit追唔切啲劇
但反而rbw就有追post
同埋見好多新聞話the boys今季比人係咁惡意負評
因為轉左weekly release
連我咁慢都睇哂
你都未睇
stormfront心諗:
咁即係想睇都冇得睇實冇人放
但有d好奇想睇下果集做咩
等於好似live直播midsommar邪教活動
套衫先係本體
希望遲d會交代返Mr Edgar點識Stormfront
同佢deal左d咩
會唔會終極就係想拉Homelander落馬
正喎呢個未睇過
model真係特別好J太靚睇佢地行得多
好少聽佢地講野,同埋好少可以abbey lee咁轉型
以前有留意開果班model都收哂山
abbey lee已經算係少數仲見得返既舊人
依家果班hadid kendall之流
好多人話撞船先撞醒左班異形
Tally想快啲搵人捉住佢睇佢人定鬼飄左好耐
如果可以拍到變大個都幾壯觀期待
marcus似會走火入魔變癲佬
今集lovecraft
法官大人我有理由相信christina係sheshe
我初頭仲以為homelander係第一批英雄
加埋我又唔鍾意睇條廢柴,呢啲唔合理野睇到好嬲
咁都溝到女starlight又會咁鐘意佢
開頭有提過有個叫soldier boy好似仲耐歷史
Riley Keough真係好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞