入過沙咀勞教中心,你問我答(2)

1001 回覆
67 Like 2 Dislike
中學參觀過更新中心 想問下同勞教中心有咩唔同

你睇到既只係一場戲...一套河蟹左既戲

記得果時睇佢地放飯 首先叫number之後個犯講一堆野 之後拎左個橙好似步操咁番埋位

有意思咩

記得果時睇佢地放飯 首先叫number之後個犯講一堆野 之後拎左個橙好似步操咁番埋位

咁哩個真既...

佢地仲安排左個犯同我地傾計
食翻自己精果個會唔會有陰影到扯唔起同射唔出?

全部係皮外傷有無d出翻黎有永久傷患?
lm
歡迎各位分享下女仔個邊
番工追左半日post
好多謝巴打分享
雖然都知呢個世界黑暗,但係真係無諗過黑暗成咁
有冇話咩罪先會入勞教?
如果楂車撞死人呢?
套戲你做邊個角色?
追左幾日 好撚恐怖 一直以為勞教只不過係坐牢 步操 做下勞力咁樣 原來唔係 仲要比人虐打 樓主可以有命行返出黎 已經好好彩
有野想問 其實樓主你受過呢種對待,你係入面點樣捱到出黎?呢d精神虐待身體虐待真係唔係個個都承受得到喎
追左幾日 好撚恐怖 一直以為勞教只不過係坐牢 步操 做下勞力咁樣 原來唔係 仲要比人虐打 樓主可以有命行返出黎 已經好好彩
有野想問 其實樓主你受過呢種對待,你係入面點樣捱到出黎?呢d精神虐待身體虐待真係唔係個個都承受得到喎

其實入到去只要你唔好當自己係一個人就得

但唔當係一個人都仲有意識係到嫁嘛 真係會精神分裂嫁喎 捱過去,真係好叻 已經唔會再怕面對困難 因為已經遇過更大既困難
其實一年內recall哩樣野真係好仆街,出到去一年內你投訴呀sir又要入番去
一年之後咩傷都好得8899你都冇証據
我都係聽人講架炸 唔關我事架

木偶巴 想問多次 入依啲o靚仔監獄係咪一樣照有案底? lived左但太多資訊記唔晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞