入過沙咀勞教中心,你問我答(2)

1001 回覆
67 Like 2 Dislike
咁恐怖
反佢枱搏坐監會唔會好啲?

你拿支原子筆插入佢條頸既血管放血, 咁樣應該可以, 不過係坐終生.
其他既, 你做完後, 再比人打得金D !
http://icofunny.com.hk/13494
有電影真人真事講解
巴打你好
我想問沙咀入面有冇外國人 如果有 佢地同你地食同一樣野?
同埋中午淨係食一碗粥挨到去夜晚咩 點解一定要食粥

有西餐同印餐架
12點食妹 6點食晚飯餓都冇計架

姐係有外國人?有冇回教徒入過去 佢地一日拜真主幾次 又要齋戒點操
問下正面野

入面啲啊sir教左你啲咩人生道理?
係入面有冇啲咩事係令你覺得好感動

有...有個老職捉左我埋一邊,我心諗:仆街啦,又要找數
但係之後佢竟然問我有冇事,同我講:搵東青糕查下啦,好d架,如果出得番去就要生性,唔好再做錯事喇
其實你地就咁聽到好似冇乜野,但係當你比人打完之後有人當你人咁同你講野已經好感動

sor啊巴打,但我覺得有啲扯貓尾扮黑臉白臉
但我明啱啱受完有人好聲好氣同你講嘢果種感動嘅
仆街
我勁潺
20下掌上壓都未必做到
不幸入去嘅話會唔會PE長期唔達標
要找好多數
D潺仔囚犯未操到嘅時候通常係咩待遇

冇啦啦點會入去 你咪撚信d撚樣講野 咩落5金買完野比人屈 笑撚死 你個撚樣如果有正當職業 冇案底 一定冇事
但個條友9成比cctv影到成日出入大夏/住宅 好地地點屈你
當時有個朋友A同我親戚有啲唔啱,
我同個朋友講我去左拜我親戚山
朋友A 就講笑咁話:
[如果比我入去拜佢,
我一定沿途見到幾多個柳記,就屌幾多個柳記老母,
再同佢地講"XXX 係我啲兄弟,你地敢掂佢你就死撚梗! ",啲阿sir 實打到你親戚仆街 ]

後尾先知原來唔使講都打到仆街

BTW
我想問如果想害鳩坐緊果個,真係咁做,佢係咪死撚梗?

而家諗起有啲心寒

拜山係入面d柳記叫,係好刻薄叫法,你去探親戚監就唔好咁叫知道未?

我由9X 年第一次去探監,
果時啲朋友都係咁叫

到而家一直聽人講去探監都係叫拜山
我以為係"鞋"音叫法,
又可以喺公眾場合提起唔使講到咁明
中一入過大祠堂參觀,有兩個終身犯分享,其中一個係律師,係咁望實我叫我要忍,千奇唔好犯事。

點解律師都會中伏, 仲要終身?
一般黎講, 只有謀殺先至會判終身

好似係幫個契妹出頭,勿相認
屌,夜媽媽等我講吓鬼故先
上個post有人講女仔坐監
好想知 more
屌,夜媽媽等我講吓鬼故先

快!!
話說係咁嘅,嗰時啱啱入去,說仲係新人姐倉度訓,而新人倉係兩個人兩個人咁分倉訓嘅

但係,屌你老母個期咁啱單數,我說唔好彩,所以要一個人訓尾倉,無人同倉

咁去到夜晚熄咗燈咪訓囉,但最衰尾倉隔離就係阿sir個督鐘位,佢十五分鐘就行一次嚟,攪到成晚都腳步聲同dodo聲訓唔到,但沙咀又唔比用張床被冚住個頭,攪到成晚都訓唔好

我諗過咗兩三個鐘到,突然有個老職行過,屌鳩我話我做咩唔訓,仲話你唔鐘意訓就同我企係度罰企,等到佢番嚟先可以停,咁我唯有照做囉

之後過咗十零分鐘,終於聽到腳步聲,咁沙咀一見到阿sir就要大聲叫goodafternoom,sir,咁我見到佢咪叫佢囉

點知,佢好似比我嚇一嚇,就大聲屌鳩我:『屌你老母,你玩嘢呀,咁夜唔訓嚇鳩阿sir,攞隻手板出嚟』

之後,比佢打咗十嘢手板,佢就再問我,係咪好好玩,做咩嚇鳩我

咁我就如實講番話,頭先係阿sir你罰我企㗎喎,個阿sir就話:『你都痴撚線,我幾時叫過你』

跟住佢望一望細細聲講咗句:『屌,原來尾倉,邊個咁大整蠱』

之後佢就叫我訓番,叫我有咩聲都唔好再應,阿sir都唔會再叫你知唔知
上個post有人講女仔坐監
好想知 more

我記得舊登有個絲打因為假結婚俾人拉左
佢分享左好多野, 情況無勞教中心咁恐怖

有冇link 搵唔到
屌,未打完

咁第二朝就有人落山,我就調走咗去第二個倉,跟住新人姐IC就問番我咩事,我就一五一十講番比佢聽,佢就話你真好彩

之後,我過界番番壁屋再問番D老職,D老職就講,以前尾倉係做水記嘅,但就次次都會出事,鎖親嘅都會自殺,所以正常個個倉係放什物,你都唔彩啦,可以人太多,同埋阿sir可能新嚟唔知咩料,fit咗你去尾倉,你無自殺就算係咁

話說係咁嘅,嗰時啱啱入去,說仲係新人姐倉度訓,而新人倉係兩個人兩個人咁分倉訓嘅

但係,屌你老母個期咁啱單數,我說唔好彩,所以要一個人訓尾倉,無人同倉

咁去到夜晚熄咗燈咪訓囉,但最衰尾倉隔離就係阿sir個督鐘位,佢十五分鐘就行一次嚟,攪到成晚都腳步聲同dodo聲訓唔到,但沙咀又唔比用張床被冚住個頭,攪到成晚都訓唔好

我諗過咗兩三個鐘到,突然有個老職行過,屌鳩我話我做咩唔訓,仲話你唔鐘意訓就同我企係度罰企,等到佢番嚟先可以停,咁我唯有照做囉

之後過咗十零分鐘,終於聽到腳步聲,咁沙咀一見到阿sir就要大聲叫goodafternoom,sir,咁我見到佢咪叫佢囉

點知,佢好似比我嚇一嚇,就大聲屌鳩我:『屌你老母,你玩嘢呀,咁夜唔訓嚇鳩阿sir,攞隻手板出嚟』

之後,比佢打咗十嘢手板,佢就再問我,係咪好好玩,做咩嚇鳩我

咁我就如實講番話,頭先係阿sir你罰我企㗎喎,個阿sir就話:『你都痴撚線,我幾時叫過你』

跟住佢望一望細細聲講咗句:『屌,原來尾倉,邊個咁大整蠱』

之後佢就叫我訓番,叫我有咩聲都唔好再應,阿sir都唔會再叫你知唔知

咁撚猛
之後落咗山,去A倉仲有幾單
屌,未打完

咁第二朝就有人落山,我就調走咗去第二個倉,跟住新人姐IC就問番我咩事,我就一五一十講番比佢聽,佢就話你真好彩

之後,我過界番番壁屋再問番D老職,D老職就講,以前尾倉係做水記嘅,但就次次都會出事,鎖親嘅都會自殺,所以正常個個倉係放什物,你都唔彩啦,可以人太多,同埋阿sir可能新嚟唔知咩料,fit咗你去尾倉,你無自殺就算係咁

呢個真 我聽過一個呀sir講同你個版本差唔多 佢過好夜見條友仔唔訓過去屌佢做咩唔訓 但佢唔應機 諗住聽朝打9佢 出去一睇 屌你間房冇人訓嫁喎
屌,未打完

點解
屌,未打完

點解

即係嗰個倉好多人自殺死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞