入過沙咀勞教中心,你問我答(2)

1001 回覆
67 Like 2 Dislike
其實一年內recall哩樣野真係好仆街,出到去一年內你投訴呀sir又要入番去
一年之後咩傷都好得8899你都冇証據
我都係聽人講架炸 唔關我事架

出到黎投訴呀SIR都RECALL得?用咩罪名?

咩罪名?你想呢
我真係聽返黎架炸 唔關我事呀

佢投訴咪比警察跟 原知發現個撚樣原來仲有撈偏/食dd咪recall囉 好地地邊有差佬咁得閒屈你
當時有個朋友A同我親戚有啲唔啱,
我同個朋友講我去左拜我親戚山,
朋友A 就講笑咁話:
[如果比我入去拜佢,
我一定沿途見到幾多個柳記,就屌幾多個柳記老母,
再同佢地講"XXX 係我啲兄弟,你地敢掂佢你就死撚梗! ",啲阿sir 實打到你親戚仆街 ]

後尾先知原來唔使講都打到仆街

BTW
我想問如果想害鳩坐緊果個,真係咁做,佢係咪死撚梗?

而家諗起有啲心寒

識唔識沙咀強?

係咪J仔IC傻強?

佢個打係沙咀強 沙咀秋個年代黎
我個打唔係依d人

我個時沙咀就傻強,TC就秋哥,之後秋哥先轉沙咀
double march 即係咩?
識唔識沙咀強?

係咪J仔IC傻強?

我個打唔係依d人

嘩受過咁多打 你係出邪一定係d有頭有臉既大人物 個個沙展你都識 第時你d兄弟入去個時同佢地講你識佢地 會好挨d
沙咀秋之後又返左tc, 仲有啲知名人物啦,爛面葉,小虎華,垃圾池
double march 即係咩?

提腿步操,好似北韓同俄佬閱兵果款提腿操但速度應該係2至3倍
識唔識沙咀強?

係咪J仔IC傻強?

我個打唔係依d人

嘩受過咁多打 你係出邪一定係d有頭有臉既大人物 個個沙展你都識 第時你d兄弟入去個時同佢地講你識佢地 會好挨d

屌,唔關事,我同一單案,不過分兩次判,仲要衰撚到啱啱受完沙咀上咗豐力樓,就即刻上堂再判=一直受兩打
沙咀秋之後又返左tc, 仲有啲知名人物啦,爛面葉,小虎華,垃圾池

垃圾池係壁屋好出名㗎,仲有個叫鯊魚賓
中一入過大祠堂參觀,有兩個終身犯分享,其中一個係律師,係咁望實我叫我要忍,千奇唔好犯事。
識唔識沙咀強?

係咪J仔IC傻強?

我個打唔係依d人

入去踎過係咪好威好型
識唔識沙咀強?

係咪J仔IC傻強?

我個打唔係依d人

入去踎過係咪好威好型

型咩丫,純粹分享吓啫!
當時有個朋友A同我親戚有啲唔啱,
我同個朋友講我去左拜我親戚山
朋友A 就講笑咁話:
[如果比我入去拜佢,
我一定沿途見到幾多個柳記,就屌幾多個柳記老母,
再同佢地講"XXX 係我啲兄弟,你地敢掂佢你就死撚梗! ",啲阿sir 實打到你親戚仆街 ]

後尾先知原來唔使講都打到仆街

BTW
我想問如果想害鳩坐緊果個,真係咁做,佢係咪死撚梗?

而家諗起有啲心寒

拜山係入面d柳記叫,係好刻薄叫法,你去探親戚監就唔好咁叫知道未?
中一入過大祠堂參觀,有兩個終身犯分享,其中一個係律師,係咁望實我叫我要忍,千奇唔好犯事。

點解律師都會中伏, 仲要終身?
一般黎講, 只有謀殺先至會判終身
仆街
我勁潺
20下掌上壓都未必做到
不幸入去嘅話會唔會PE長期唔達標
要找好多數
D潺仔囚犯未操到嘅時候通常係咩待遇
上網睇話勞教係24歲最大,點解過18仲會有人勞教,唔係去坐監
巴打你好
我想問沙咀入面有冇外國人 如果有 佢地同你地食同一樣野?
同埋中午淨係食一碗粥挨到去夜晚咩 點解一定要食粥
問下正面野

入面啲啊sir教左你啲咩人生道理?
係入面有冇啲咩事係令你覺得好感動
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞