入過沙咀勞教中心,你問我答(2)

1001 回覆
67 Like 2 Dislike
青少年犯罪者,你唔嚴啲會恰到你上頭殻頂,到時教條毛,照入黎當渡假做運動識朋友
有無諗過點解唔比你地之間有溝通

我係都唔做散啦

嚴還嚴
我叫你扮狗吠2聲再吐痰落你頭頂得唔得?

唔係打死人is ok

有時真係唔好怪香港大陸/新加坡化

首先,犯人所犯嘅罪同之後嘅懲罰係要相稱嘅
第二,連基本人權都唔識尊重
唔打死人is ok 係咪即係可以對犯人做任何唔危害生命嘅事
係咪合理化精神虐待
係咪可以當犯人係兩腳羊咁對待
係咪就可以以懲罰做藉口合理化所有違反基本人權嘅舉措

職員之所以有權去管理犯人係由於公權力
即係公眾嘅授權
係受到限制嘅
唔係職員想點就點
入去坐完
出黎大大聲罵個制度
細細聲講自己做過乜
點信呢班人

又話唔瞭解唔評論?

阿哥
即係我就係講緊無人了解
但點解好似成班信到十足十
我指出盲點又有錯

預左你會講呢句啦 真夠無恥
咁請問聲你討論咩野呀係度?
所有人討論個方向都係根據佢地講法架啦
唔係討論從何說起呀?

一係你就係度討論佢地講既係真定假囉
呢個又另一個話題啦係咪?

一係咁講啦 ? 唔講吞精啦你咁敏感?
單講一聲? 投訴完照食2下雞翼係咪合理
冬天 蓋被過頭 照打是咪又合理?

回應啦回應啦

HI

佢入面有入面嘅規矩
佢地自己有點解,你問返佢地
我唔了解內部規則,點評論?
同係咪真係咁做
我點知?

咁你一開始評論咩野?

我咪叫啲人唔好信到呢度100%
講咁耐 總結咪又係呢句

你之前明明講到做錯野(輕重都好)被虐待都應該
媽啊我好亂

我一定無講過被虐待係應該
我講係嚴懲
姓楊果個講野好低質
駁唔到淨係識人生攻擊

你睇下你地人身攻擊我先
定我還返比你地先

我話你係我唔岩,但係唔代表你覺得佢地迫人吞精制問題係岩

洗撚理佢咩 方唔係講中左就嬲嬲豬 係咁拎住人地個病黎講 你唔想人地係人身攻擊既人但自己又要做人身攻擊嗰個 on撚9

佢話佢自己無喎
先撩者賤
你問佢點解要做賤人先
方唔係飲精飲到口咁臭

死翻去你化妝post話 我話咗你仲要話翻我 好聲好氣唔撚得 化咁多又點 個心咁黑
佢地無虐待人
Sorry,你地口up要人信 要我quote?
你地邊位

唔係討論從何說起呀?

回應啦回應啦

HI

佢入面有入面嘅規矩
同係咪真係咁做
我點知?

咁你一開始評論咩野?

講咁耐 總結咪又係呢句

你樓上先話自己係講緊監獄待遇 咁其實你講乜撚嘢?
請問咩係RC 同DC

rc 更新中心
dc 勞教中心

between 多謝呢個post 令我學識唔小平時唔會接觸到既野

咁係咪兩個地方都俾人打得好金

唔係討論從何說起呀?

回應啦回應啦

HI

佢入面有入面嘅規矩
同係咪真係咁做
我點知?

咁你一開始評論咩野?

講咁耐 總結咪又係呢句

媽啊我好亂

我講係嚴懲

"嚴但未到虐待
你地做錯,比官判完都係錯就大大聲話個制度太嚴,唔夠人道
比起歐美監獄,日本青少年犯罪所
香港已經非常人道
縱火都話唔應該嚴懲"
呢番說話唔知邊個講既呢
姓楊果個講野好低質
駁唔到淨係識人生攻擊

你睇下你地人身攻擊我先
定我還返比你地先

洗撚理佢咩 方唔係講中左就嬲嬲豬 係咁拎住人地個病黎講 你唔想人地係人身攻擊既人但自己又要做人身攻擊嗰個 on撚9

佢話佢自己無喎
先撩者賤
你問佢點解要做賤人先
方唔係飲精飲到口咁臭

死翻去你化妝post話 我話咗你仲要話翻我 好聲好氣唔撚得 化咁多又點 個心咁黑

你無心添
你話完人唔比人話返你?
用返同樣說話?唔鍾意呀賤人?
你死返去飲精啦

HI

佢入面有入面嘅規矩
同係咪真係咁做
我點知?

咁你一開始評論咩野?

講咁耐 總結咪又係呢句

媽啊我好亂

我講係嚴懲

"嚴但未到虐待
香港已經非常人道
縱火都話唔應該嚴懲"
呢番說話唔知邊個講既呢

你睇唔睇到?

佢入面有入面嘅規矩
同係咪真係咁做
我點知?

咁你一開始評論咩野?

講咁耐 總結咪又係呢句

媽啊我好亂

我講係嚴懲

"嚴但未到虐待
香港已經非常人道
縱火都話唔應該嚴懲"
呢番說話唔知邊個講既呢

你睇唔睇到?

係咪已經盲目到咁
入去坐完
出黎大大聲罵個制度
細細聲講自己做過乜
點信呢班人

又話唔瞭解唔評論?

阿哥
即係我就係講緊無人了解
但點解好似成班信到十足十
我指出盲點又有錯

咁個討論話題就唔係
“嚴但未到虐待”啦
你唔知咁撚多又講咁多
全部討論都係基於同一樣野有得討論架啦
否則就變左討論佢地所言是否屬實啦
唔通你心入邊既黑色唔同我認知既黑色又有得討論咩
姓楊果個講野好低質
駁唔到淨係識人生攻擊

你睇下你地人身攻擊我先
定我還返比你地先

佢話佢自己無喎
先撩者賤
你問佢點解要做賤人先
方唔係飲精飲到口咁臭

佢開po話自己有情緒病你就信 佢宜家話冇你又信
學你講法 咪信100% 仲有你把口都好賤 睇你呢個po既留言feel到你好港女

佢入面有入面嘅規矩
同係咪真係咁做
我點知?

咁你一開始評論咩野?

講咁耐 總結咪又係呢句

媽啊我好亂

我講係嚴懲

"嚴但未到虐待
香港已經非常人道
縱火都話唔應該嚴懲"
呢番說話唔知邊個講既呢

你睇唔睇到?

係咪已經盲目到咁

好亂呀
姓楊果個講野好低質
駁唔到淨係識人生攻擊

你睇下你地人身攻擊我先
定我還返比你地先

佢話佢自己無喎
先撩者賤
你問佢點解要做賤人先
方唔係飲精飲到口咁臭

你無心添
你話完人唔比人話返你?
你死返去飲精啦

大家咁話
青少年犯罪者,你唔嚴啲會恰到你上頭殻頂,到時教條毛,照入黎當渡假做運動識朋友

我係都唔做散啦

嚴還嚴

唔係打死人is ok

係咪合理化精神虐待

即係公眾嘅授權
係受到限制嘅
唔係職員想點就點

個位巴打應該曲線

同埋入邊死過人啦
姓楊果個講野好低質
駁唔到淨係識人生攻擊

你睇下你地人身攻擊我先
定我還返比你地先

佢話佢自己無喎
先撩者賤
你問佢點解要做賤人先
方唔係飲精飲到口咁臭

學你講法 咪信100% 仲有你把口都好賤 睇你呢個po既留言feel到你好港女

我無話我信,我邊有話我信?
我話佢前言不對後語
好似飲精上腦咁
以其人之道 還治其人之身就港女,話人飲精口臭嘅係咩呀?港西?

我係都唔做散啦

嚴還嚴

唔係打死人is ok

係咪合理化精神虐待

即係公眾嘅授權
係受到限制嘅
唔係職員想點就點

個位巴打應該曲線

同埋入邊死過人啦

Oh sorry
冇追post 唔知係曲線

你睇下你地人身攻擊我先
定我還返比你地先

佢話佢自己無喎
先撩者賤
你問佢點解要做賤人先
方唔係飲精飲到口咁臭

你無心添
你話完人唔比人話返你?
你死返去飲精啦

大家咁話

我都話你飲開精架啦
唔好ff到其他人潔身自好嘅都同你一樣ok?

HI

佢入面有入面嘅規矩
同係咪真係咁做
我點知?

咁你一開始評論咩野?

講咁耐 總結咪又係呢句

媽啊我好亂

我講係嚴懲

"嚴但未到虐待
香港已經非常人道
縱火都話唔應該嚴懲"
呢番說話唔知邊個講既呢

你睇唔睇到?

咁吞精食屎飲尿係咪
嚴但未到虐待呀?

一係你就認同 “嚴但未到虐待”
咁大家咪知咩事囉

一係你就話我唔信發生咁既事
咁大家咪say goodbye 囉 你咪另開討論話題囉
咪撚再理條臭閪啦好嘛 佢擺明閪痕喺度摟屌 block柒咗佢算啦
好地地個post比佢搞彎哂 阻撚住哂想聽分享嘅巴絲

講咁耐 總結咪又係呢句

媽啊我好亂

我講係嚴懲

"嚴但未到虐待

香港已經非常人道
縱火都話唔應該嚴懲"
呢番說話唔知邊個講既呢

你睇唔睇到?

係咪已經盲目到咁

好亂呀

你係咪唔識分段
我好心分比你
姓楊果個講野好低質
駁唔到淨係識人生攻擊

你睇下你地人身攻擊我先
定我還返比你地先

佢話佢自己無喎
先撩者賤
你問佢點解要做賤人先
方唔係飲精飲到口咁臭

呢樣野直頭雙重標準啦
揀野黎信
姓楊果個講野好低質
駁唔到淨係識人生攻擊

你睇下你地人身攻擊我先
定我還返比你地先

佢話佢自己無喎
先撩者賤
你問佢點解要做賤人先
方唔係飲精飲到口咁臭

我無話我信,我邊有話我信?
我話佢前言不對後語
好似飲精上腦咁
以其人之道 還治其人之身就港女,話人飲精口臭嘅係咩呀?港西?

如果飲精上腦會前言不對後語 咁你一定有啦
木偶巴 嚴重傷人 你打到人成點呀?
咪撚再理條臭閪啦好嘛 佢擺明閪痕喺度摟屌 block柒咗佢算啦
好地地個post比佢搞彎哂 阻撚住哂想聽分享嘅巴絲

佢好撚似怨婦 睇黎話佢吞精係益佢 對住佢邊有人會射得出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞