入過沙咀勞教中心,你問我答(2)

1001 回覆
67 Like 2 Dislike
屌,未打完

咁第二朝就有人落山,我就調走咗去第二個倉,跟住新人姐IC就問番我咩事,我就一五一十講番比佢聽,佢就話你真好彩

之後,我過界番番壁屋再問番D老職,D老職就講,以前尾倉係做水記嘅,但就次次都會出事,鎖親嘅都會自殺,所以正常個個倉係放什物,你都唔彩啦,可以人太多,同埋阿sir可能新嚟唔知咩料,fit咗你去尾倉,你無自殺就算係咁

點解

即係嗰個倉好多人自殺死

鎖水記真係煉獄

其實係水飯房入面要做乜
屌,未打完

咁第二朝就有人落山,我就調走咗去第二個倉,跟住新人姐IC就問番我咩事,我就一五一十講番比佢聽,佢就話你真好彩

之後,我過界番番壁屋再問番D老職,D老職就講,以前尾倉係做水記嘅,但就次次都會出事,鎖親嘅都會自殺,所以正常個個倉係放什物,你都唔彩啦,可以人太多,同埋阿sir可能新嚟唔知咩料,fit咗你去尾倉,你無自殺就算係咁

點解

即係嗰個倉好多人自殺死

鎖水記真係煉獄

咁佢又係抵死 坐監都唔守規矩 仲話出到社會會守
日日都要裸檢?
沖涼係咪都會睇住?
落咗山去到A倉

A倉好D可以訓到5-6個人,心諗咁多人,應該唔會中招掛

有晚又係訓訓吓,突然聽到有人講:『thank sir 唔該同學,可唔可以借D鞋油比我,唔該同學』

咁我咪起身望吓囉,屌,原來隔離D人個個都訓到死豬,我就知又奶嘢,咁閪冧繼續訓囉,點知又有人講嘢借鞋油,個刻心諗唔理佢咪仲大獲

所以我就專登,放咗盒鞋油係倉中間,之後細細聲講咗句,你鐘意就攞去啦,點知

轉頭頭阿sir督鐘,就拍閘係度屌:『全倉起身,即刻起身』

咁我地就成倉起哂身,阿sir就問:『邊個撚樣咁無手尾,攞盒鞋油係倉中間,唔收埋』

咁我唯有招咗佢,仲比阿sir罰咗我十秦還沙咀四式

之後,第日出倉,夜尾個阿sir未走(即係罰我個阿sir),走嚟問我係咪有人問你借鞋油,我咪話係

屌,原來個老職知咩事,但個老職話佢都無計,因為夜晚有時阿一會殺到,所以一定要我收番盒鞋油整整齊齊,如果唔係就到佢比人屌

佢仲話借鞋油係一直都有嘅事,但點解會咁,佢就唔知起源啦

仆你個街,次次撞嘢都要我找數,屌那星
前排咪有條柳記打人片流出過?
而家咪又冇左件事

上個post坐過既巴打都話冇可能告得入
更何況我地呢d外人
我地根本冇野做到
而家咪又冇左件事

更何況我地呢d外人
我地根本冇野做到

個單係台灣佬,告入咗,因為個老職已經痴咗痴亂打,所以有好多表面傷痕,所以就入咗
上個post有人講女仔坐監
好想知 more

加甜OK?
日日都要裸檢?
沖涼係咪都會睇住?

一日最多兩次裸檢,出倉一次番倉一次

沖涼又唔會睇住嘅,因為得十秒,你都唔夠時間攪咩花樣啦
話說係咁嘅,嗰時啱啱入去,說仲係新人姐倉度訓,而新人倉係兩個人兩個人咁分倉訓嘅

但係,屌你老母個期咁啱單數,我說唔好彩,所以要一個人訓尾倉,無人同倉

咁去到夜晚熄咗燈咪訓囉,但最衰尾倉隔離就係阿sir個督鐘位,佢十五分鐘就行一次嚟,攪到成晚都腳步聲同dodo聲訓唔到,但沙咀又唔比用張床被冚住個頭,攪到成晚都訓唔好

我諗過咗兩三個鐘到,突然有個老職行過,屌鳩我話我做咩唔訓,仲話你唔鐘意訓就同我企係度罰企,等到佢番嚟先可以停,咁我唯有照做囉

之後過咗十零分鐘,終於聽到腳步聲,咁沙咀一見到阿sir就要大聲叫goodafternoom,sir,咁我見到佢咪叫佢囉

點知,佢好似比我嚇一嚇,就大聲屌鳩我:『屌你老母,你玩嘢呀,咁夜唔訓嚇鳩阿sir,攞隻手板出嚟』

之後,比佢打咗十嘢手板,佢就再問我,係咪好好玩,做咩嚇鳩我

咁我就如實講番話,頭先係阿sir你罰我企㗎喎,個阿sir就話:『你都痴撚線,我幾時叫過你』

跟住佢望一望細細聲講咗句:『屌,原來尾倉,邊個咁大整蠱』

之後佢就叫我訓番,叫我有咩聲都唔好再應,阿sir都唔會再叫你知唔知

好想知 more

加甜OK?

我係TC個陣,真係去過女TC(個時係大潭峽,而家係莠景),去個度打草,開頭心諗無死啦,有女睇,點知.........

個撚個食到肥屍大隻,個撚個都欣兒咁,屌你睇完即刻戒J
而家咪又冇左件事

更何況我地呢d外人
我地根本冇野做到

個單係台灣佬,告入咗,因為個老職已經痴咗痴亂打,所以有好多表面傷痕,所以就入咗

唔記得係咪台灣佬
只記得好似係唔見usb流出既
好想知 more

加甜OK?

我係TC個陣,真係去過女TC(個時係大潭峽,而家係莠景),去個度打草,開頭心諗無死啦,有女睇,點知.........

仲要連Madam都係咁撚肥
好想知 more

加甜OK?

唔係Wor, 我去芝麻灣女子監獄度做義工, 全部後生女, 我一入到去球場, 成班對住我大叫 『靚仔』....

當然我知我唔係靚仔,只係佢地餓得太耐姐...
好想知 more

加甜OK?

唔係Wor, 我去芝麻灣女子監獄度做義工, 全部後生女, 我一入到去球場, 成班對住我大叫 『靚仔』....

可能始終係細女,青春期咪發育得好D掛
日日都要裸檢?
沖涼係咪都會睇住?

裸檢係咪除一除衫就搞掂?
會唔會笑你J短?
好想知 more

加甜OK?

可能始終係細女,青春期咪發育得好D掛

如果無職員係度,我可能已經比佢地姦左
日日都要裸檢?
沖涼係咪都會睇住?

裸檢係咪除一除衫就搞掂?
會唔會笑你J短?

香港人個個都短㗎啦,你估真係連登仔18cm咩,笑你把撚咩
岩岩睇左劉馬車出冊條片, 如果佢唔係吹水嘅話, 睇黎佢入去個幾個月感受好深, 成個人唔同哂
本討論區著重言論自由,若內容有充足理據支持,我們絕不會無故刪除有關內容。

del post未?
岩岩睇左劉馬車出冊條片, 如果佢唔係吹水嘅話, 睇黎佢入去個幾個月感受好深, 成個人唔同哂

屌,唔係扮勁,劉馬車受RC濕濕碎啦,起碼無食屎飲料,仲要有電腦玩有冷氣,差幾撚遠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞