入過沙咀勞教中心,你問我答(2)

1001 回覆
67 Like 2 Dislike

我以為你唔答我嗰啲好彩追下post

依個問題要認真答
我都希望大家有時睇到依個post明白 入面係好撚恐怖 但你唔衰就無機會入

我想講犯事呢兩隻字喺而家比以前更接近每一個人,好睇個政府立 d 咩法,有朝一日只係保衛家園你都已經犯法

燒垃圾筒已經要兩年勞教

遲下佔中個堆學生唔知會唔會畀人判入勞教

上星期入去探佢地見到佢 佢地話如果係黃絲入到去會比啊sir 針對

我諗佢地都幾大獲

條友好似係睇水都比人判左入去
Yp仔路過
我係有變好既
沙咀出黎有兩種人
一 唔再怕任何野既人
二 好怕再犯事既人
我係後者

因為係沙咀只係批准直屬家人探訪
而我入去個段時間就只係得我媽同細佬黎探我
如果有巴打絲打去過石壁水塘就知道下面有個石壁監獄同沙咀勞教中心
而家人要黎探你就要由壩頂行落黎
條路係非常之辛苦
我入冊同出冊都係坐車
所以唔知道原來要行咁耐
到後來有一次自己行山重遊舊地時先知條路有幾長幾辛苦
落去又難上又難
但我老母同細佬就每星期都要行一次入黎探我

係個一剎那我先體會到
其實唔係我一個人受緊靶
而係全家陪你一齊受靶
係入面其實我已經有所體會
出到黎體會更深
我知道我唔可以再入黎依個地方
因為我真係唔希望我屋企人再陪我受靶
其實沙咀出冊要守監管令
唔守要recall
我出番去之後我守好每一條監管令無recall 我最起碼到今時今日都兌現到我對我媽既承諾
無再犯事 做個有用既人

而我可能真係比較好彩
我出到黎無比人歧視
或者我可能比人歧視左都唔知啦
我每次見工都好老實咁同顧主講我有案底犯過咩事
有人請都有唔請

依個問題要認真答
我都希望大家有時睇到依個post明白 入面係好撚恐怖 但你唔衰就無機會入

我想講犯事呢兩隻字喺而家比以前更接近每一個人,好睇個政府立 d 咩法,有朝一日只係保衛家園你都已經犯法

燒垃圾筒已經要兩年勞教

上星期入去探佢地見到佢 佢地話如果係黃絲入到去會比啊sir 針對

佢而家點?
變態柳記同黑警都fd底架啦, 大家都有暴力傾向同鐘意濫權
仲有good cop bad cop呢招, 做柳記同黑警一樣都係仆街陷家剷 前幾頁見到柳記比人尋仇真係好心涼

依個問題要認真答

燒垃圾筒已經要兩年勞教

我諗佢地都幾大獲

依家同囚呢兩個字係入面係禁語,外來人入去提都唔敢提

等緊套戲上,分分鐘入場果陣見番好多同學
我係有變好既
沙咀出黎有兩種人
一 唔再怕任何野既人
二 好怕再犯事既人
我係後者

如果有巴打絲打去過石壁水塘就知道下面有個石壁監獄同沙咀勞教中心
條路係非常之辛苦
我入冊同出冊都係坐車
所以唔知道原來要行咁耐
落去又難上又難

係個一剎那我先體會到
其實唔係我一個人受緊靶
而係全家陪你一齊受靶
出到黎體會更深
其實沙咀出冊要守監管令
唔守要recall
我出番去之後我守好每一條監管令無recall 我最起碼到今時今日都兌現到我對我媽既承諾
無再犯事 做個有用既人

而我可能真係比較好彩
我出到黎無比人歧視
有人請都有唔請

依個問題要認真答

燒垃圾筒已經要兩年勞教

佢而家點?
仲有good cop bad cop呢招, 做柳記同黑警一樣都係仆街陷家剷 前幾頁見到柳記比人尋仇真係好心涼

可能啱啱先入到去仲未慣,無乜點出聲,但其他人就話呢啲人入到去一定會比啊sir針對 所有啊sir 都係藍絲
我係有變好既
沙咀出黎有兩種人
一 唔再怕任何野既人
二 好怕再犯事既人
我係後者

條路係非常之辛苦
我入冊同出冊都係坐車
所以唔知道原來要行咁耐
落去又難上又難

係個一剎那我先體會到
其實唔係我一個人受緊靶
而係全家陪你一齊受靶
出到黎體會更深
其實沙咀出冊要守監管令
唔守要recall
無再犯事 做個有用既人

而我可能真係比較好彩
我出到黎無比人歧視
有人請都有唔請

依個問題要認真答

燒垃圾筒已經要兩年勞教

佢而家點?

以前啲啊sir 個樣真係好撚惡,但呢兩個月入去比我感覺鬆散左好多,可能換左批後生啲嘅
DCR 2倉 路過 同沙咀受既冇乜分別
入左DC係咪都會有張卡寫住自己犯咩罪?淨係略略咁寫「刑事毀壞」定係會寫埋「佔中燒垃圾桶」果啲?
我想問係咪體格強健,冇殘障先會入勞教?
即係我諗無理由你叫個有長期病嘅入去呢度俾人打㗎?
入左DC係咪都會有張卡寫住自己犯咩罪?淨係略略咁寫「刑事毀壞」定係會寫埋「佔中燒垃圾桶」果啲?

但新聞已經出曬全名,我估入到去遲早個個都知係燒垃圾桶

但新聞已經出曬全名,我估入到去遲早個個都知係燒垃圾桶

中五畢業就可以入去做 實大把仆街去應徵 感覺仲衰撚過黑警

十秒?睇心情架渣 有時係...10-9-5-2-1閂水

操到成身臭汗得10秒 沖得邊個位呀 點頂

都冇計架 可以點啫

咁未好大體味

點只體味,係沙咀有皮膚病係正常不過

果陣比鹼液你用呀 你都唔敢用啦

沖唔撚切成身泡就真係奶閪

我中撚過伏啦

咁你點搞成晚有排痕
我係有變好既
沙咀出黎有兩種人
一 唔再怕任何野既人
二 好怕再犯事既人
我係後者

條路係非常之辛苦
我入冊同出冊都係坐車
所以唔知道原來要行咁耐
落去又難上又難

係個一剎那我先體會到
其實唔係我一個人受緊靶
而係全家陪你一齊受靶
出到黎體會更深
其實沙咀出冊要守監管令
唔守要recall
無再犯事 做個有用既人

而我可能真係比較好彩
我出到黎無比人歧視
有人請都有唔請

依個問題要認真答

燒垃圾筒已經要兩年勞教

佢而家點?

以前啲啊sir 個樣真係好撚惡,但呢兩個月入去比我感覺鬆散左好多,可能換左批後生啲嘅

你成日翻啅?
連登仔將坐監都變真英雄
[quote][quote]大家未有野問,咁就等我講下勵敬hehe屌屎忽故比你地聽下啦!!

話說當時我地係住中型倉,可以訓到十人,但因為期數問題,我
地就只係訓左六個人,而呢六個人當中,有一位係比較也母也母地,同另外一位比較內向既學童,平時係特別投契!!

所以,當時已經有好多人流傳,個兩位人兄係hehe之友,但當時苦無證據就不了了之!!

但去到有人晚,我諗大約點零兩點到,我扎醒眼聽到有人細細聲講:「拎左BB油未?」之後就見到兩條友行左去廁所,但你都知監房無門呢樣野架麻,所以,我係若隱若現望到入面!!

咁我咪八掛係度偷睇,點知見到內向仔拎住支BB油,吱落也母也母地個屎忽度,再之後又再查落自己條勁度,之後佢就準備就緖!!

我見佢兩個手法純熟,應該唔係第一次行埋個D,佢一插入去之後,就既刻兩隻手指撩大家隻lin,之後仲打埋茄輪,唔知佢地係咪好刺激,分零鐘到條友就射左,仆你個街,仲要係中出,嘩...屌...!!

射之後,內向仔就即刻含住左也母也母地條J,係係含係咁含,技術仲好過AV女優,所以又係話咁快佢就口爆左,仲要係吞埋個隻,嘩...屌...!!

冚家產,最拎嘔心既係,佢地如果一開水我地一定會醒哂,所以兩條友又唔沖涼又唔刷牙,一個屎眼一個個口有精就走番上床訓覺,我屌...咩料呀!!

自此,我就唔夠膽再夜晚起身,之後,過左個零月,突然,兩條友比保安捉左去水記先知,原來兩條友比呀sir督鐘見到,所以要去水記,而又聽番原來佢兩條友係出面既老友,一齊去過兒童院同埋更生中心,係老炮友!!

而佢地出水記之後,就比人分左晝(監房分A/B畫,即係唔同更份),所以佢兩個都無可能再見,就係咁!!

呢個之前講過,唔該仲有無鬼故

多謝!!

我講一個啦...不過唔係係勞改,而係荔枝角收押所,我都係聽人講既鬼故
是咁的,話說荔枝角都有兩個人一間房既''豬肉房'',咁聽朋友講豬肉房都係係1/2/3樓,咁佢果日就訓3樓豬肉房,訓到半夜佢突然聽到一聲...呀!!!
之後佢就左,但係佢格離果個仲訓緊,之後佢就點左支煙食,佢食左一淡之後支煙突然間一下子成支燒哂,之後佢己經知咩事...就搵張毯笠住繼續訓,係佢訓訓下果陣,佢話佢好清楚係佢耳仔邊聽到一聲:多謝你

呢下都幾驚,鎖左係入便,走都走唔到

依個問題要認真答

燒垃圾筒已經要兩年勞教

佢而家點?

你成日翻啅?

入去同佢地吹水同玩
本討論區著重言論自由,若內容有充足理據支持,我們絕不會無故刪除有關內容。

del post未?

抽水去第二到啦,咪撚拖低呢個po嘅質素。垃圾

依個問題要認真答

燒垃圾筒已經要兩年勞教

佢而家點?

你成日翻啅?

入去同佢地吹水同玩

你意思係真係入番去?定探監?
本討論區著重言論自由,若內容有充足理據支持,我們絕不會無故刪除有關內容。

del post未?

抽水去第二到啦,咪撚拖低呢個po嘅質素。垃圾

連登垃圾太多 趕唔晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞