入過沙咀勞教中心,你問我答(2)

1001 回覆
67 Like 2 Dislike

咁你一開始評論咩野?

我咪叫啲人唔好信到呢度100%
講咁耐 總結咪又係呢句

你之前明明講到做錯野(輕重都好)被虐待都應該
媽啊我好亂

我一定無講過被虐待係應該
我講係嚴懲

"嚴但未到虐待
你地做錯,比官判完都係錯就大大聲話個制度太嚴,唔夠人道
比起歐美監獄,日本青少年犯罪所
香港已經非常人道
縱火都話唔應該嚴懲"
呢番說話唔知邊個講既呢

你睇唔睇到?

咁吞精食屎飲尿係咪
嚴但未到虐待呀?

一係你就認同 “嚴但未到虐待”
咁大家咪知咩事囉

一係你就話我唔信發生咁既事
咁大家咪say goodbye 囉 你咪另開討論話題囉

我已經話
唔好信到100%
你係咪癡線
重複又重複
本身人就係會將自己受嘅放大講
佢地自己做過乜,害左咩人
又完全無講

我一路都係講緊呢樣
姓楊果個講野好低質
駁唔到淨係識人生攻擊

你睇下你地人身攻擊我先
定我還返比你地先

我話你係我唔岩,但係唔代表你覺得佢地迫人吞精制問題係岩

洗撚理佢咩 方唔係講中左就嬲嬲豬 係咁拎住人地個病黎講 你唔想人地係人身攻擊既人但自己又要做人身攻擊嗰個 on撚9

佢話佢自己無喎
先撩者賤
你問佢點解要做賤人先
方唔係飲精飲到口咁臭

佢開po話自己有情緒病你就信 佢宜家話冇你又信
學你講法 咪信100% 仲有你把口都好賤 睇你呢個po既留言feel到你好港女

呢樣野直頭雙重標準啦
揀野黎信

叫你唔好圍爐
你看看你

回應啦回應啦

HI

佢入面有入面嘅規矩
佢地自己有點解,你問返佢地
我唔了解內部規則,點評論?
同係咪真係咁做
我點知?

咁你一開始評論咩野?

講咁耐 總結咪又係呢句

媽啊我好亂

我講係嚴懲

如果你唔信入面既情況 咁討論 "嚴懲ok唔ok" 做乜
我地講緊係逼食屎飲尿吞精等行為合唔合理喎 你唔信有發生過咪唔好討論囉
咪撚再理條臭閪啦好嘛 佢擺明閪痕喺度摟屌 block柒咗佢算啦
好地地個post比佢搞彎哂 阻撚住哂想聽分享嘅巴絲

佢好撚似怨婦 睇黎話佢吞精係益佢 對住佢邊有人會射得出

話你臭西係雞都益你
你反曬牛皮貼錢比人都嫌臭

我就估你係之前嗰堆比我罵走嘅港西
木偶巴 嚴重傷人 你打到人成點呀?

HI

佢入面有入面嘅規矩
同係咪真係咁做
我點知?

咁你一開始評論咩野?

講咁耐 總結咪又係呢句

媽啊我好亂

我講係嚴懲

我地講緊係逼食屎飲尿吞精等行為合唔合理喎 你唔信有發生過咪唔好討論囉

我出唔出聲
唔到你話事
咪撚再理條臭閪啦好嘛 佢擺明閪痕喺度摟屌 block柒咗佢算啦

話你臭西係雞都益你

我有話我係絲?on9

咁你一開始評論咩野?

講咁耐 總結咪又係呢句

媽啊我好亂

我講係嚴懲

"嚴但未到虐待
你地做錯,比官判完都係錯就大大聲話個制度太嚴,唔夠人道
比起歐美監獄,日本青少年犯罪所
香港已經非常人道
縱火都話唔應該嚴懲"
呢番說話唔知邊個講既呢

你睇唔睇到?

咁吞精食屎飲尿係咪
嚴但未到虐待呀?

一係你就認同 “嚴但未到虐待”
咁大家咪知咩事囉

一係你就話我唔信發生咁既事
咁大家咪say goodbye 囉 你咪另開討論話題囉

我已經話
唔好信到100%
你係咪癡線
重複又重複
本身人就係會將自己受嘅放大講
佢地自己做過乜,害左咩人
又完全無講

我一路都係講緊呢樣

咩叫唔好信到100%
信就信 唔信就唔信
入邊會逼人食屎。 信? 唔信?
入邊逼人吞精 。 信? 唔信?
入邊會吐你痰 。 信? 唔信?
入邊叫你扮狗 。 信? 唔信?
姓楊果個講野好低質
駁唔到淨係識人生攻擊

你睇下你地人身攻擊我先
定我還返比你地先

洗撚理佢咩 方唔係講中左就嬲嬲豬 係咁拎住人地個病黎講 你唔想人地係人身攻擊既人但自己又要做人身攻擊嗰個 on撚9

佢話佢自己無喎
先撩者賤
你問佢點解要做賤人先
方唔係飲精飲到口咁臭

學你講法 咪信100% 仲有你把口都好賤 睇你呢個po既留言feel到你好港女

呢樣野直頭雙重標準啦
揀野黎信

叫你唔好圍爐
你看看你

圍你咪圍你囉 你係on9
又話人講唔信 人地話自己有病就信
信晒對自己有利既野

話你臭西係雞都益你

我有話我係絲?on9

我估下又on9
我估係
男都可以mon化妝post又開港西post批鬥ig嘅
無話唔得架
大家唔好再屌姓楊果位啦
既然喺佢嘅世界天真嬌到唔信會發生吞精食屎飲尿就唔好破壞佢嘅美麗世界好冇?
我聽到細路話佢信有聖誕老人我都唔會走去同佢講真相啦
一講佢唔係喊接受唔到就係發晒老脾嘈生晒
咪嘥氣啦
追左AGENTCC巴打之前D POST
知道巴打你有鼻敏感
但你話入面好少廁紙派 又好難有藥食
咁如果嚴重鼻敏感點算

同埋係沙咀操緊尿都未必痾得
會唔會成面鼻涕都唔俾清理

你病?鼻敏感?
即係體能訓練唔夠
同我做窄手掌上壓50個循環

(一個循環=10下)

係咪一下唔標準/做唔到即打?

果下唔計姐

回應啦回應啦

HI

佢入面有入面嘅規矩
同係咪真係咁做
我點知?

咁你一開始評論咩野?

講咁耐 總結咪又係呢句

媽啊我好亂

我講係嚴懲

一直講緊呢樣野
再唔係都歡迎佢討論入邊可信性
已經講左你唔信冇得討論
又話唔好信到100% 痴線 都唔知講咩
落雨淋住雨操

一時時
但好多時都會入室內操
追左AGENTCC巴打之前D POST
知道巴打你有鼻敏感
但你話入面好少廁紙派 又好難有藥食
咁如果嚴重鼻敏感點算

同埋係沙咀操緊尿都未必痾得
會唔會成面鼻涕都唔俾清理

你病?鼻敏感?
即係體能訓練唔夠
同我做窄手掌上壓50個循環

(一個循環=10下)

500下...............................佢自己做唔做到.....

我平均一日都做1000下啦

HI

佢入面有入面嘅規矩
同係咪真係咁做
我點知?

咁你一開始評論咩野?

講咁耐 總結咪又係呢句

媽啊我好亂

我講係嚴懲

我出唔出聲
唔到你話事

完全錐中你啦 。你緊係唔直接回應啦

佢話佢自己無喎
先撩者賤
你問佢點解要做賤人先
方唔係飲精飲到口咁臭

呢樣野直頭雙重標準啦
揀野黎信

叫你唔好圍爐
你看看你

信晒對自己有利既野

你看看你
叫人唔好圍爐
自己圍就大條道理

奶埋佢西啦
我話佢前言不對後語飲精上腦
我邊忽有話信?
你奶佢西奶到又上埋一份?
大家唔好再屌姓楊果位啦
既然喺佢嘅世界天真嬌到唔信會發生吞精食屎飲尿就唔好破壞佢嘅美麗世界好冇?
我聽到細路話佢信有聖誕老人我都唔會走去同佢講真相啦
一講佢唔係喊接受唔到就係發晒老脾嘈生晒
咪嘥氣啦

就黎收到佢皮架啦
我想問通櫃係咪好似算死草..葛民輝比個阿星通個幕咁

有機睇。。。
下下用手貪好玩咩

以前真係用手架,半坐坐Mou咁,然後比人用手指插一下

如果被通個位突然放屁咁點?

最多講句屌你老母,然後叫你走,因為好多人排緊隊好忙,無時間攪你

Sorry有啲唔明 係教官咁做?

咁自己隻手指咪污糟 同埋如果搞着同性戀既咪好尷尬

而加冇架喇

有個衰非禮12歲小妹妹果個話到佢果下部機失靈
要通櫃

咁你一開始評論咩野?

講咁耐 總結咪又係呢句

媽啊我好亂

我講係嚴懲

我出唔出聲
唔到你話事

完全錐中你啦 。你緊係唔直接回應啦

你一講到圍你咪圍你
你覺得你仲有credibility?

佢話佢自己無喎
先撩者賤
你問佢點解要做賤人先
方唔係飲精飲到口咁臭

呢樣野直頭雙重標準啦
揀野黎信

叫你唔好圍爐
你看看你

信晒對自己有利既野

你看看你
叫人唔好圍爐
自己圍就大條道理

奶埋佢西啦
我話佢前言不對後語飲精上腦
我邊忽有話信?
你奶佢西奶到又上埋一份?

有晒奶正喎
咁你回應未? 信邊到唔信邊到
其實一年內recall哩樣野真係好仆街,出到去一年內你投訴呀sir又要入番去
一年之後咩傷都好得8899你都冇証據
我都係聽人講架炸 唔關我事架

出到黎投訴呀SIR都RECALL得?用咩罪名?

咩罪名?你想呢
我真係聽返黎架炸 唔關我事呀

一出黎走過澳門避一年先返香港得唔得

只要你證明有合法監護人/你有該地居留權
我想問通櫃係咪好似算死草..葛民輝比個阿星通個幕咁

有機睇。。。
下下用手貪好玩咩

以前真係用手架,半坐坐Mou咁,然後比人用手指插一下

如果被通個位突然放屁咁點?

最多講句屌你老母,然後叫你走,因為好多人排緊隊好忙,無時間攪你

Sorry有啲唔明 係教官咁做?

咁自己隻手指咪污糟 同埋如果搞着同性戀既咪好尷尬

而加冇架喇

有個衰非禮12歲小妹妹果個話到佢果下部機失靈
要通櫃

嗱 呢啲就合理啦
請問咩係RC 同DC

rc 更新中心
dc 勞教中心

between 多謝呢個post 令我學識唔小平時唔會接觸到既野

咁係咪兩個地方都俾人打得好金

聽佢地講話除左dc 其他都唔會點比人打(有錯勿屌)

話你臭西係雞都益你

我有話我係絲?on9

我估下又on9
我估係
男都可以mon化妝post又開港西post批鬥ig嘅
無話唔得架

咁就得啦臭閪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞