入過沙咀勞教中心,你問我答(2)

1001 回覆
67 Like 2 Dislike
要block就咪柒回啦
又要威又要戴頭盔
要block就咪柒回啦
又要威又要戴頭盔

咁我要你回好未

肯Quote未呀?
佢已經癡撚咗線
佢已經癡撚咗線

要block就咪柒回啦
又要威又要戴頭盔

我地就話冇cam影唔到比你睇入面情況啫
我貼埋指引出黎比你quote番你所謂虐待係岩既(或類似)既你都quote唔到,你仲有咩好講?仲撐?
要block就咪柒回啦
又要威又要戴頭盔

我地就話冇cam影唔到比你睇入面情況啫
我貼埋指引出黎比你quote番你所謂虐待係岩既(或類似)既你都quote唔到,你仲有咩好講?仲撐?
佢地無虐待人
Sorry,你地口up要人信 要我quote?
你地邊位
佢已經癡撚咗線

其實香港人係咪講平權平等講到痴撚左線
入去坐果d犯黎架 係咪要好好對佢地呀

嘩 你千祈咪犯事 你一入去無論做錯乜 都打你幾次先 想去廁所佢玩野唔比你去 你賴咗 你飲翻自己d尿食翻自己d屎 你有需要打丁 比佢發現要當住咁多人打丁 仲要食翻自己d精 犯錯係要罰 但係唔係代表可以濫用權力阿

好老實講 懲教d人識分邊d係乖犯 邊d唔係
同埋入得去就遇撚左非人生活架啦

話撚左勞動倉一視同仁啦
你係呢個post用第二套說法根本無得討論
或者咁講 , 掉人落街中暑死個啲你覺得冇問題?

勞動倉唔清楚
不過個fd做懲教講其他果d根本冇電影果d咁跨張

柳記講野你都信
7警都否認控罪啦
你真係天真嬌左啲喎

扮過d咩? 睇你化妝post真心唔覺得有問題 但係覺得你覺得佢地咁都無錯 覺得你價值觀好有問題喎 公平d講句啫 唔通你覺得吞精食屎真係權力之內?

你聽佢地講就信到100%
你覺得無問題?
你飲精上腦飲到你智商負五億呀?
你要扮嘅你就扮

痴撚線
完全9唔搭8
正面回應啦 你好理性架喎

上面罵我就好合理,我反擊就九唔搭八
你係咪又同佢一齊飲到癡左線

無啦啦我飲乜撚野精 我完全冇話過我飲精 你就係咁話我飲

你話我飲
我唔話得你?
情緒病係咁上寸

我唔開心所以先咁打咋喎 我又唔係真係有

你上面話覺得自己有
而家又無
又話人飲精
可能係你飲得太多癡q左線

研究講 研究講左吞精食屎飲尿有用未
講緊你呢番說話刻薄 仆街呀 咩叫睇住自己仔女
咩叫仔女無得做公務員?

可能成日吞條仔d精 所以覺得冇問題

邊夠你口技呢
一開始扮咩

扮過d咩? 睇你化妝post真心唔覺得有問題 但係覺得你覺得佢地咁都無錯 覺得你價值觀好有問題喎 公平d講句啫 唔通你覺得吞精食屎真係權力之內?

你覺得無問題?
你要扮嘅你就扮

吹到自己情緒病
飲多左呀?

我覺得自己有又點 關你咩事 咪撚扯開話題啦

巴打借比我引用

佢地做得岩你就quote左個指引先啦 講完未啫??唔好quote唔到呀,我會笑架

每樣野都講指引有意思咩? 黑警夠有指引唔打得人,咁真係唔俾打既點審犯?反黑既唔黑過黑社會又點反黑?

套用返呢個post, 你做得黑人地一定黑過你架喎,你估真係入去ocamp幾個月你就改過自身,講指引你又唔講下香港有哂法律點解你又要犯,你犯完唔醒水俾人周到你怪得邊個,你犯完法又反問人地點解唔跟指引教你?

btw,人地講你令到d仔女冇得做公務員呢句錯係邊呢? 你笑人公務員廢但事實你的確係害左個仔喎,呢句有咩好駁?
人地好心開個你問我答post 比人了解下勞教中心入面有幾恐怖 告誡人唔好犯事
屌你條臭閪走入嚟嘈撚住哂 阻住討論 而家木偶巴CC巴揾條撚隊住你老母逼你睇呀? 唔滿意咪出去開個post話佢地抹黑柳記又好 你揾方法告鳩佢地不誠實使用電腦又好 唔係喺度鳩up引戰阻撚住哂

你覺得無問題?
你要扮嘅你就扮

痴撚線
完全9唔搭8

你話我飲
我唔話得你?
情緒病係咁上寸

你上面話覺得自己有
而家又無
又話人飲精

我覺得唔代表 證實咗架喎 係人都會有唔開心架啦

既然你咁講,我就認真答你
我一次就入左去
比個例子你,曾建超犯罪淋水,係唔係等於要比人的去暗角打?
要講幾多次?受罰同虐待係兩回事
都係果句,如果你覺得冇問題,第時你記得睇實d你小朋友
同埋你小朋友有咩事你記得去舉報佢,因為佢覺得入到去比人虐待係叫合理教育你就要記得送佢入去比人''教''下

你又話攞文件又話一次入左去又乜乜乜,你諗定先
你犯乜又無講,上庭態度,認罪嗰啲又無講
重有勞教就係襯你重有得救先教
你話咩唔係因為驚所以無再犯事
我就笑而不語啦
入一日都係煎熬,大把人因為咁而改過

我就如實話你知頭盔都唔戴喇 我入左去6隻
衰嚴重傷人,2007年6月入去
你答我犯事係唔係等於一定要比人虐待?咁七警坐緊冤獄?曾建超比人打係應該?係抵死?
你知唔知咩係教咩係虐待?我又要講多一次
你究竟你知唔知咩係教咩係虐待?

講漏左 的確係有人因為怕左比人虐待而改過,咁就代表要用不人道手法?
我都知去打劫金鋪唔比人拉就可以發達 咁代表我就要去做?唔好同我講廢話,話咩有用冇用
係應該定唔應該呀

嚴但未到虐待
你地做錯,比官判完都係錯就大大聲話個制度太嚴,唔夠人道
比起歐美監獄,日本青少年犯罪所
香港已經非常人道
縱火都話唔應該嚴懲

你係懲教?
咁都唔係虐點先叫虐?斬哂手手腳腳先叫虐?
唔好同我講對比 唔好講廢話
香港就係香港!同埋你睇清楚我講唔係嚴唔嚴重,係應唔應該,係應該要懲罰而唔係要虐待
我認知坐監既原意係要剝奪你既自由,而唔係入去比人虐待
你要對比?蝗國打架唔洗坐監呀 香港又要?

你輸打贏要嘅就由你
又要個制度唔嚴又要教好人唔好再入返去
你想坐得黎又唔太難受
使唔使坐監係法例定由官判
我唔係比較緊法列同法庭,我係講緊監獄待遇
你可唔可以唔好成日類比去第二度

打飛機飲返自己既精
痾屎落碟返到食返佢
飲尿

這樣教仔會好?

咁我覺得唔夠了,學日本皇軍,用尖鐵片先插入指甲,然後整起塊指甲,再用夾一塊一塊將指甲扯出來,又唔會對個細路有太大傷害。

或者根本唔使做咁多野,學大陸監獄,將個人困係一個好細既狗籠入面,一日比一碟白飯,一年後先放出黎,唔使比佢沖涼,自己係度痾係度訓。(識人困左一個月,出黎後以後個人都就申唔直了)。

北韓就將個人手腳吊起一個月,北韓人都好怕坐監的,唔敢犯事。

中國你犯政治既罪,就捉你父母老婆仔女去虐待,呢一招都能有效管教人民。

使咩花人力物力攪咁多野。

佢地無虐待人
Sorry,你地口up要人信 要我quote?
你地邊位

預左你會講呢句啦 真夠無恥
咁請問聲你討論咩野呀係度?
所有人討論個方向都係根據佢地講法架啦
唔係討論從何說起呀?

一係你就係度討論佢地講既係真定假囉
呢個又另一個話題啦係咪?

一係咁講啦 ? 唔講吞精啦你咁敏感?
單講一聲? 投訴完照食2下雞翼係咪合理
冬天 蓋被過頭 照打是咪又合理?

邊夠你口技呢
一開始扮咩

你覺得無問題?
你要扮嘅你就扮

吹到自己情緒病
飲多左呀?

我覺得自己有又點 關你咩事 咪撚扯開話題啦

巴打借比我引用

佢地做得岩你就quote左個指引先啦 講完未啫??唔好quote唔到呀,我會笑架

每樣野都講指引有意思咩? 黑警夠有指引唔打得人,咁真係唔俾打既點審犯?反黑既唔黑過黑社會又點反黑?

套用返呢個post, 你做得黑人地一定黑過你架喎,你估真係入去ocamp幾個月你就改過自身,講指引你又唔講下香港有哂法律點解你又要犯,你犯完唔醒水俾人周到你怪得邊個,你犯完法又反問人地點解唔跟指引教你?

btw,人地講你令到d仔女冇得做公務員呢句錯係邊呢? 你笑人公務員廢但事實你的確係害左個仔喎,呢句有咩好駁?

我照直講,佢地覺得我好刻薄好過分玩針對
家陣我話事?
事實就係咁殘酷
姓楊果個講野好低質
駁唔到淨係識人生攻擊

痴撚線
完全9唔搭8

你話我飲
我唔話得你?
情緒病係咁上寸

你上面話覺得自己有
而家又無
又話人飲精

我覺得唔代表 證實咗架喎 係人都會有唔開心架啦

你唔刻返去飲你嘅精而唔係出黎亂咁攻擊人
姓楊果個講野好低質
駁唔到淨係識人生攻擊

你睇下你地人身攻擊我先
定我還返比你地先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞