『薪火post』BNO 續期資訊(88) 睇頂置 HMPO簽收後30個工作天內更新

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
有舊bno就係最主要證明,我哋續證,啲文件其實登記時交齊晒。但你過期太耐,歸入首次申請先要交咁多文件。你唔怕貴不妨搵專業翻譯,記得上嚟報價比大家參考。
我A.Dower都未
有無專業翻譯先?之前有巴絲寄咗父母本大陸結婚證書正本,無再返過嚟!
18歲成年人啦!
冇揾 好貴 想搏下
uk 個plan 係
bno 父母帶非bno 子女去uk 行 5+1 拎bc
依5年都唔係公民身份,到第五年永居,第六年就成家BC
但真實detail,未出 唔知道有無咩特別條件
原來有講明,柒左!唔好意思!
佢話以家庭去計,一家住6年。你都係等細節公布啦先算啦!
搏?pe睇唔明就叫你翻譯㗎啦!
8號係咪去左平行時空到批

利申: 我都係8號yates
澳洲
咁我自己張出世紙呢樣咁重要嘅證明 我嗰時唔敢唔交
我諗真係塞咗落房尾,堆積如山,仲有清得晒房門口啲件就真!
由於hmpo有遺失正本前科,有錢可出核證副本,無錢可彩影做副本,影像要清晰唔過底,底面都要影,可以手機影自造成A4文件,可雙面印製。但hmpo有權要你補正本。如果真係決定俾正本,為減風險,請於所有文件上標示pex no,以免散失。風險自決!
咁應該要first in first out 有乜理由遲過我地都轉左received
你咪試吓做類似工作囉!我幾份工作經驗話我知,當個量多到一個點,就唔會有人FIFO!
舊bno就係最好證明!你有無先?
呢個梗係交左
諗起之前買口罩既集運
都係做唔停手,變左Last in First out
12號
咁你祈求因為有舊證,呢張睇唔明嘅嘢求其見吓算,俾得返你啦
希望啦
我想問bno住夠5+1
使唔使做 life in the UK test
定話直接入籍
8號咩事
唔同人收件都係未有update
利申我係8號Stephen Jones收件
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞