『薪火post』BNO 續期資訊(88) 睇頂置 HMPO簽收後30個工作天內更新

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
想問有冇人用過fedex一次寄三份申請? 係咪用envelope寄一定超重,要轉large pak寄?
我自己都唔清楚
冇啦佢講到咁肯定,我外人又唔想係咁問長問短
再等下啦
唔解釋啦你自己上去爬文 我有朋友8/6, 30/6 Processing
本身都唔急架巴打 但見到有d十幾號簽收已經documents received同processing 自己8號簽收就乜聲氣都冇就有d不安忐忑 慢都算 係最驚整唔見d文件
12/6 A.Dower 一樣未有消息
一齊等啦
Btw如果佢90日都真係未有消息 係咪即係千幾蚊晒左?
咁佢office 既人簽收左,有晒record.
責任點都係佢地度啦,點會要再比錢呀
我估佢應該係8/6有成座山咁高既application未搞得切姐

利申:8/6 fedex, yates
推得好快 又多左成10頁
大公文袋裝3個細公文袋 上門收件
問問題前請先睇DOC同標題!!!!
拎特區護照係咪唔可以做countersignator?
我相信大家唔會去到90日先去做enquiry...可能個幾2個月都未轉received就會sd enquiry去問
搵英藉啦 bc/bno
唔得
profession 應該寫civil servant 定係customs?
呢幾日世澤講野好撚hi
終於中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞