[#Mon#Monitor] 電腦螢幕集中討論#45

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
因為主力Pc ,ps4真係好耐同有心水game先開黎玩
XQ279Q
咩SPEC
隻pg27vq上年2月買,前日收左皮所以入左xg27uq,遲下出30系列卡再砌過部機
LG 27GL830點睇
有144hz, 2k, 1ms GTG
啲色好似幾靚又準
攞嚟睇戲打機同輕度design工作,係咪幾抵屌?
係B&H order咗PG27UQ 等咗兩個禮拜之後話冇貨,有冇地方買平呀
Dell u2720q 到左,感覺4隻角暗得好明顯,點算?
我自己覺得 capture 卡 用途係放到youtube hdr,而hdr質素應該視乎觀看者設備 我用幾樣唔同光亮睇效果唔同,同自己打機啲畫面一樣。
我放緊3千樓下 有興趣 http://t.me/Gameson24
唔該晒你
我今日去訂左PA32uc 要8月頭先有
想問下dp線係咪用佢比嘅線就得 唔洗另外買?
事源係我上年買左電視同Galaxy S10
搞到我開始對HDR片有興趣

到時我再睇下點, thx for sharing

利申 我依家等緊Odyssey G7 d reviews
之後再決定係G7定係FI27Q-P
價錢係咪9999?
IPS四角係容易漏光架喇
冇先至係好少見
打去嘈下退貨機會大唔大?
唔係 今日我行左幾轉全部都無貨
sales話而家唔再出無k版本
得返k版本訂 大概12000左右
咩mon
Pg27vq
有冇人好熟自己裝VESA掛架 ?
想問如果掛架鑽牆入木心,承受力會唔會有提升?
支架最高話7公斤,掛10公斤MON會唔會出事
利申:氣壓式掛架
send email屌柒佢叫佢一番貨留比你
B&H 做野好on9
做咩唔買個15
咪唔洗驚
用咗一年隻MON收皮
果陣貪隻架夠用5-7KG 鑽木心 + 爆炸螺絲 幾實淨
舊MON 5.5斤 新MON10斤
兩隻MON吋數一樣
係咪建議真係鑽返開隻支架出黎 但塊木板咪好柒?
邊間訂
g-sync compatible同硬件級g-sync分別算唔算大?
佢個item已經係discontinued連backordered都唔係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞