[#Mon#Monitor] 電腦螢幕集中討論#45

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
大陸d樓咁平 你唔搬返大陸住?
咁多人問野
我24小時mon post咩
你去第二個post講小米
睇下俾唔俾人屌
同埋你睇下你幾多負評先
專登買華為小米呢啲嚟用嘅不如直接死返支那住

同Panel又等於一樣牌子你呢個又真係goodest logic
講緊唔買中資小米 你就扯去panel
人哋迫你食屎同自己餓狗搶屎都唔識分?
支那大把嘢平過香港 返去住啦好行唔送
冇咁大個頭咪唔撚好戴咁大頂帽 冇錢又想要買到好嘢 又要馬兒好 又要馬兒不吃草
冇錢咪儲多啲錢先好買嘢
冇錢買樓係咪一定要死返支那住? 你都弱撚智
唔識果個係你
又東江水論又偷換概念
見到負皮咁多就好心自動收一收皮先,係都要衝出嚟
一係你就過去epc,果度成班好似你呢啲人咁既廢中,包你日日開post 講小米都無人屌
咁理直氣壯覺得買小米冇問題咁你就返支那買樓啦
好多都平過香港
一定大把廢中同佢圍爐傾小米
文書 coding 21:9仲爽

當然 dual moon 都可以好爽
如果你夠位放兩隻
唔係送
但好多中國建築嘅樓可買
基本上大部份樓都係中國預制組件落黎

所以咩漏水乜乜乜 同住舊樓有一樣體驗係好合理
16:10
打直不了
Samsung odyssey g7大家點睇,用緊aorus ad27qd屎忽痕想換
上面隻支那種有得揀都要揀支那貨直接block左佢算鳩數啦
R6 16:10
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞