[#Mon#Monitor] 電腦螢幕集中討論#45

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
其實依啲soundbar好定兩邊喇叭仔好
懶表示用dell soundbar
反正用黎聽下野用
4舊水應該幾普通
反而我諗緊點將2隻雞喇叭高放到平耳仔出
又可以隠藏到喇叭同喇叭中間條連接線
幾多點死點
3000頭想要隻144hz 2k係咪冇咩選擇
見到acer vg272up好似唔錯
仲有冇咩平價好推介
我都想買呢個
上網睇review佢個stand好唔穩
我玩軚盤應該會搖到個mon fing黎fing去再睇

【攻略】情報大放出! 現時間點, 值得期待上市螢幕清單 (2020版本)
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=60030&snA=554235

再次放出最新資訊了, 觀望者可參考看看
美國國務卿蓬佩奧:北京葬送港一國兩制,美方今日起停止向香港輸出敏感技術
https://lih.kg/2085282
冇人想知
dell + LG的mini led機種明年終於要來了
直接用上2000zones
純講panel 冇問題

小米,aoc,飛利浦
好心返百度貼吧討論啦
死上貼吧同班支那人討論小米啦
我係屌緊牌子 唔係21:9/32:9體驗

中資/made in China 問題
呢d問題講過好多次啦
有興趣自己做research
錦鯉有乜糕見
支那人躝啦
成日都講
你想淘寶冇人阻止你 但唔好係連登講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞