[#Mon#Monitor] 電腦螢幕集中討論#45

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
推一推求解答
無 由得佢AUTO OFF
但頭先試過熄MON再開都係咁
反而唔明點解一隻MON咁另一隻無事
無貨
睇埋 B&H 都無 先問下有無其他
得淘寶有 但係支資又不了 代理又食水深
齋插隻4K mon唔打4K game係咪唔洗 2070s
而加果隻係1080p 如果買多隻2k 1080p果隻轉打棟擺有沒問題
yes
Thanks
有冇ching用緊benq ex2780q
如果想要2k 144有冇更好
想問下x27 黑底白字出現嗰啲光暈係咪關左sdr就無?
https://m.tb.cn/h.VqZIG3N?sm=5c7dc3

想問有冇人聽過
呢個34吋5k 21:9Nano IPS 有冇伏
手足 埋黎喇
4K MON 電視用連PS4
有咩牌子推介?
要曲面
thx
親 用淘寶死返支國吧
P2415Q 係咪有分2K 版同4K版, 點解有P2415Q 可以賣到2000$有交易
但官網又寫要5000$
Dell mon要去問online sales
想問aw3420dw問dell sales最平幾錢
或者仲有無aw3418dw買 聽講最平五千幾
前排9000幾
宜家唔知會唔會平D
其實4K MON 同非4K MON , 可以係邊睇到自己個個係咪4K MON, 係咪解析度SET 到3840*2160, 就=4K MON
我個MON SET 到3840*2160,仲要寫住"預設", 但SET 完3840*2160 後, 係
桌面用MOUSE 郁就已經好LAG,部機張顯示卡係1050TI
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞