[#Mon#Monitor] 電腦螢幕集中討論#45

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
那你覺得34GK950G/AW3420DW那款比較好
不過你出去開個新post講大陸野啦
唔好污染我個post
不如你出去開個新post講大陸野啦
唔好污染我個post
啱呀死出去開個京東/淘寶買Mon集中post
EW277HDR好D
仲買到既話
香港有冇地方買倒 ACER X35?
屌 我唔知原來就係呢條友成日講大陸野
問多次
平時會用黎睇片打PS4做下文書野 執相(好少,間唔中,業餘野)
諗緊U2720Q/VG289Q 定有冇其他27/28'既4K MON推介
Budget 4-5K
U2720Q
你唔用PC打機用唔著VG289Q個adaptive-sync不如買u2720q
34GN850香港不是有賣了嗎
AW2720HF 240HZ 1080P 3千幾蚊 世界級
其實都會打
但我玩果D GAME可能係ETS2/SIMS 4呢類畫面重要D既GAME
反而係PS4先會玩D槍GAME/或者係OPEN WORLD GAME
係咪都係U2720Q好少少?
唔該巴打
用落如何 色水正唔正?

無睇既 高係377~507 試一試佢
VG279QM都係啦
遲D買 應該會買VG279QM
dell係咪官網最抵
但7個月前 買左AW2720HF了
岩岩睇完VG279QM影片仲正
痴線 點解可以俾人屌足咁耐都唔賴死
改下唔推大陸嘢都由你 dllm仲係咁死推爛推大陸嘢
係啦知啦 大陸嘢平呀嘛 咁你返大陸住啦 出街食嘢幾蚊食齊元素周期表 幾抵
走啦 大陸閪
痴線 點解可以俾人屌足咁耐都賴死唔走
改下唔推大陸嘢都由你 dllm仲係咁死推爛推大陸嘢
係啦知啦 大陸嘢平呀嘛 咁你返大陸住啦 出街食嘢幾蚊食齊元素周期表 幾抵
走啦 大陸閪
係咪有人覆我
睇唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞