[#Mon#Monitor] 電腦螢幕集中討論#45

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
原來我都無左
LG 27GL850定AORUS FI27Q-P好
FI27QP
https://www.reddit.com/r/Dell/comments/bk8s2o/xps_9550_and_9350_will_not_work_with_usb_c/

我睇呢到講既
It says the 9350 "may" not be able to output video over USB C, and they don't say why, but mention it's EOL, so that means the 9550 is also affected, and there will be no fix.
新高登會唔會有二手mon買
想平平地買隻幾百蚊公司用
acer x35 定Asus pg35vq 好有冇人答倒我

15k vs 23k
大把
我唔理香港賣MON幾貴 我整係要香港保養
+1
睇啱CU34G2X,除咗VA同貴仲有冇咩缺點
本身用緊aorus ad27qd 加另一隻AOC雙MON

想換走隻垃圾AOC轉aorus cv27Q

好定唔好
技嘉D mon 好似幾靚仔
用緊AD27QD 係幾好
所以想買多個 ,但唔知隻CV27Q會唔會D色柒D
話說買左fl27p-q個mon手握位 太高凸咗出嚟
搞到唔岩位 可以點
上網睇spec個高度係岩位 但佢原來無計到個mon架手握位
Wall/desk mount
Desk mount
佢成個網重練
連個db 都轉埋
想買個21:9以上 2k mon 炒股睇戲用
最平畢直要大約幾多
我張卡DP唔support HDR 反而HDMI support
用緊1660ti 想換個靚少少嘅 32吋mon
諗住遲吓買ps5可以玩埋
請問大神們有冇推薦
自己就睇咗ew3270u
GTX9XX?
港行既話2000左右就有個LG Ultrawide
ew3270u同價冇對手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞