召喚lihkg商用車學神

1001 回覆
45 Like 7 Dislike
一般,通常啲人跟227,6976,9883
仲諗住Ft 可以即刻有。。。。。
就係怕啲師傅太出名會好full
學20一定係學日間,通常朝9至4。

預幾日平日學
有冇話學泊咩鐘數最好?每次2課定3課?
老實講,最好學一至五,唔使點排隊練泊位。

有人每次2課,有人3課。
我學閒日ok架,係驚啲師傅好似重型同大巴咁full到仆晒街
貨櫃本身少人學,比較容易夾鐘,有興趣就找有關師傅問下
唔該師兄
等我仲諗住有機會嘅話報學車易幫襯下d小店tim
咁學車易d商用車係咪全部都係轉介?定有一部分係自己車?
有記去唔去葵涌?我葵涌學時只見李賤同金槍

如果就到,出咗考試時間再決定幾點上堂啦
我自己就一次三課,係試場泊車操波,出街行二至三次路線再入去拆架,之後再泊位操波
柴大巴 3大駕校有冇夜晚時段學?
學車學夜晚無野好學,一味氹氹轉
預返幾堂學日頭啦,夜晚練泊位果到有機會俾人泊左冇得練
收到, thanks!
諗緊可能自己拎咗學牌報咗考期先,然後再搵師父
不過以我自己啲時間編排、資質、加上啲考期咁快就輪到,起碼要extend一兩次先可以真係落場去考
其實啲師傅都係預你6堂至7堂就推你去考,有人需要密集地操,有人需要吸收,自己攞左考期再揀師傅仲得
小乜鬼店,無生意先搵中介射單比佢啫。

之前都話左,貨櫃得幾個人教,有時間就去源安街睇下
講起Euro Truck Simulator 2
我買咗雞乸波棍嚟過下手癮
好奇一問456波點入?
下面有塊撥片
向下就係R C 1 2 3波
向上就係4 5 6波
操9日咁好?咁就算冇經驗見工嗰陣都可以氹下佢操完車後睇表現再決定請唔請
如果無野做就固然好,有正職又想pt就要諗時間出來操
唔該晒你最麻煩都係抽時間連續操個幾禮拜,ching睇你個名你都係想揸巴士?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞