召喚lihkg商用車學神

1001 回覆
45 Like 7 Dislike
sor
isuzu嘅學神車係咪仲用油壓迫力同威也手制?官網見9噸嘅isuze係呢個配置

唔知點解有呢個奇怪現象:
中型貨車嘅車款有isuzu,fuso同一堆強國牌子嘅車,係冇hino。但重型貨車嘅車款得hino同isuzu再加少量fuso,係冇強國牌子嘅車。

歐洲車因為貴所以駕駛學校唔入我明,但唔知點解中型會入強國車但重型唔入
而家中型車全部都要行風冇假9架喇,巴士都係冇哂假大巴。你話點解中型用大陸車多過用日本車,我師傅話因真係平好多,攞嚟撞都抵重型車佢地話之前都用過大陸車不過啲車太過閪所以冇用用返日本車其實你無論學咩車款俾個學費都一樣做乜唔用部好啲你話要指定師傅就冇得講
行政長官林鄭月娥將於晚上8時召開記者會,預計交代最新防疫措施。

據消息人士指出,最新防疫措施包括公務員上班安排、飲食業指示等。

#香港新聞 #武漢肺炎

如果td又行返home office,6月尾報名年尾前都唔知考唔考到10號牌
係呀
屌都戇鳩既 香港考私家車都要捽豬腸
台灣就唔撚理既
不過台灣既車真係好撚舊
重型黎講我淨係諗到東風同中國重汽
其實我都覺,反正都係交咁多錢梗係搵部靚車揸,將來有機會學巴士嘅話都會揀man揸
好似話唔會home office
但唔限制點扭軚嘅話d人會亂咁扭
可能台灣個邊對車型冇限制啦,香港好多商用學神車已經係歐5車
我想考20,而家都唔知報唔報好
唔想好似考19咁改2次
收到的士考期八月尾,班公務員又準備wfh,即係又排撚過
八月尾考的士
lm
的士係咪可以全自學都pass
報定先囉,可以早d出期早d練車
我之前就係3月尾先報,結果6月尾先出到個期,未出期又冇得學住先,宜家已經驚緊到考個日都學唔識
8月尾都大巴
我暫時諗住自學
希望得
+1
Man好似得自動波
同埋軸距好似比宇通長
宇通就好多嘢都好19
波又難轉 A柱又阻住視野 軚盤又大on99
我仲諗緊報唔報好
man有幾部,但好似得其中一部車尾寫住自動波,其他都係寫歐盟6期,不過聽講都係貨車底盤改出黎

學宇通一定要揀自動波
柴灣MAN係棍波。
報埋囉,讀唔切就改期
20考沙田,簡邊間好?
同埋20尺定40尺架好?
荃灣都有,啱啱聽到鏗鏘部man轉波嘅聲
樓上有ching講過教貨櫃嘅得幾個師傅,有時間可以去考場睇下,或者揀車型揸

20尺行街易泊位難,40尺泊位相對易但行街難
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞