召喚lihkg商用車學神

1001 回覆
45 Like 7 Dislike
貨櫃d車型係咪普遍都係得hino同isuzu揀?
上網見好運同鏗鏘有benz同man但睇落好細架,揸落會唔會同5.5噸冇分別
佢唔請我點有經驗咁真係要全職轉兼職或者有旅遊巴經驗先得
benz收左皮,MAN都算細頭,無咁高會無咁驚
你楂開貨車都得。佢會試你手車。
一楂就知你熟唔熟手。因為pt只會操你2日路線就會正式出去做生意
叫你行市區。冇楂過大車一定楂唔掂
而家無2日呢支歌唱,起碼9日
師兄想問下係咪全部都係街校師傅?

準備報20
馬,余係私人師傅,其餘都係駕校。

20建議找私人都得,橫掂大家學費一樣
無,三大駕校
的士十月1 號打後報名,唔可以好似以前,合格拎住張成績單即刻排隊吸牌,
要好似小巴咁樣出去上職前訓練先可以
巴士都係10.1打後報名,路試合格,要好似小巴咁樣出去上職前訓練先可以
搭單問,有無人開過新款toyota hybrid jpn 的士
易唔易開?(睇位之類?)
Google下先
私人師傅會唔會排得快過街校?我問過街校依家報要9-10考
你有電子證書既話可以自己上網排,咁係最快
唔該師兄
再google做下資料搜集先
要上堂咁煩
咁即刻報名先
邊使,最多6個星期後,我之前都有叫人自己排。運輸署都係話40日

街校啲亞姐儲埋一齊做,所以話個期咁後,你不如擔心唔夠時間學好過。
嗰啲職前訓練,即係夾硬比錢駕校賺,迫去訓覺
我上運輸處check話40日左右,但係去街校問話要9-10月
本身學校9月到期,諗住快快手考埋佢

駕丸有scania揸,如果唔想揸日本車嘅話得駕丸呢個選擇

呢部車同一時間出現係2間駕校,有冇巴打知咩情況?好有p圖feel
下圖係真相,上圖懷疑係做轉介
重型就係
架車本身係有記,學車易係轉介生意比有記
有冇人跟過友記學20我見佢最平
真係晒錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞