Samsung Galaxy 集中討論區 (82) Note 20 回歸平面 白卡勿入

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
dl one hand operation
用快捷手勢
我都覺得兩下關mon好基本嘢
Set完直接向下拉/mon向下就自動息mon
可以直接向下咩?唔係要斜?
少少斜囉,咁樣咪仲適合右手拇指嘅手勢,double click to lockscreen唔會好容易誤觸咩
S20配120hz先係one ui 2完全體
Nova launcher 做到喎
A71 S730
S10 lite S855

S10+要4千
one hand operation係Samsung自家app 應該唔係你諗個種用app改系統野
good lock 咪可以整粒制出黎熄 mon
求S10+ GCAM SETTING
SCAM影到好多CONTRAST同黃呀屌,
想要番自拍MODE個種自然D嘅色
用navigation bar就係 但係one hand operation+再加埋新gesture仲正
我set右邊向下長拉幾順手
我set咗做拉notification bar 手指短
我自己係咁set set左邊有時方便下左手揸機
望望下A71都好似夠用
呢度有冇fold 5G版用家

你地有冇開裝置維護同來電果兩個?
係咪唔好買S20Ultra? 個影相問題fix左未?
想轉會
其實set greenify 做device admin 取代bixby 可以做到長按home 就lock screen
A71 不如N10L 啦
電訊數碼3898 仲送500 smart8 value
維返3398 咋
A71 冇500 送
係個exynos 9810 衰啲
N10L不如S10L啦
粒U S855水貨2800咋
s20

更新後

更新前
S20

更新後

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞