Samsung Galaxy 集中討論區 (82) Note 20 回歸平面 白卡勿入

1001 回覆
13 Like 5 Dislike

大舖900差唔多啦
仲有無會員折先
S20+就上price.com睇啦
細舖有中港聯保大約6.7k左右
有buds送同埋有$500八達通
有無開返個nfc
揀S20 plus 完
衛信啲耳機貴撚到嘔電 對eo ic500佢夠膽死開我會員價800,我上網買連運先500鬆啲
有降噪音質同降噪效果如何?邊到買
Same
Note本身個價已經貴過s
一向都推崇
等得note不如等下代s
音質麻麻,無buds+/原裝條耳機咁好聲,我純粹因為anc tws續航差,我又咁橋要條type c耳機剪片打fps又唔想用adapter就決定買佢,唔建議你地買 eq完都係差
Ebay買,降噪效果你預20db左右,大概同mtw2 akg n400 呢啲差唔多都係包尾水平,如果今年隻buds+有anc我唔會買佢
你講到S本身唔會執手尾咁
等足半年 價又貴咁多換得少少升級
我揀s
今年果隻live好似唔係入耳
當堂無乜興趣
睇你咁橋年頭換機定年尾換機姐 我就等插水先買,係我筆直內通常note好過s
其實我幾期待非入耳 因為聲學角度黎講入耳其實聲場係最差,又易引起耳道共鳴
但好似好易甩咁 一半時間係戴黎做運動
同埋我要聲場寧願係屋企聽喇叭
想出S20+?
咁恭喜你 又有多對buds
我都係咁話,但why not both 儘管睇下哈曼有無咩黑科技解決佩戴穩定性問題
一年都未到幾時每年
今年部note20 spec都leak到7788啦
電話呢啲嘢係必需品每日都要用 唔好為咗嗰一千幾百揀部細機

真係唔夠budget 就s10+
TG有冇話點Set先有通知?
我依家冇
又冇話執唔執手尾
你note有問題既話下年部s理應都唔會有
然後s又可以玩左新技術先

利申: 鍾意年頭換
note 9 上升20+ 定等note 20
信用卡有冇問題?
我之前八達通同信用卡都唔work
backup左張八達通
清app再recovery翻就一切正常
但係前題要張八達通成功backup到先好刪
冇對比冇傷害
單獨睇其實都ok嘅
其實如果買Galaxy Active 2 水貨其實係咪都OK?
係咪只係差個原廠保養?
其實大唔大機會會用到
想問下而家入手note 10+會唔會on9
唔急用 而家大行價大約6500
遲啲8月出note 20後大約會跌幾多?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞