Samsung Galaxy 集中討論區 (82) Note 20 回歸平面 白卡勿入

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
好多背景app唔閂,&/or 下載戲,真係有小小暖
買左日 驚唔正常 所以上來問下
如果買m31邊度買穩陣?
Etopia
Galaxy Active 2 如果買水貨是否不智?
想係Etopia買
琴晚第一次用s20+ 影日落
note9最近每次開鎖個mon就會變綠,行得好慢好lag,開mon前要先敲一敲always on display,出咗時鐘之後先再解鎖就冇事,請問知唔知咩事?
(cap 唔到screen,張相會變返正常)
通病 S9 Note9個mon好多都係咁 好似係塊mon壞
大鋪買s20+送左張sandisk 128gb
想問容量夠唔夠用?
同埋見佢sd卡有分灰色 金色同黑色
有冇巴打知道邊種適合電話用?
灰色最慢速度,金色,黑色可以拍到4k影片,黑色讀寫速度最快

你地IG會唔會咁唔知咩問題
Block左權限?
s20u 7月更新 改良變焦實測
做乜smart octopus成日話車票已失效 點搞
明明正常讀到
得黨鐵唔得 其他正常 d機有無咁廢
想問下如果用緊note9,咁應該升S20U好D定係等note20U?
新機入手想問有無快捷位lock screen ? , 唔想成日禁個開關制
one hand operation+
你想set喺邊都得
開左呢個之後好少摸實體制
請教下 老母用緊C9 近期舊電開始收皮
想買部3000蚊左右 個Mon差唔多大 影相好少少
Samsung Galaxy A71/S9+定10 Lite好
上唔到10就10 Lite
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞