Samsung Galaxy 集中討論區 (82) Note 20 回歸平面 白卡勿入

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
AMD顯你老母卡ok㗎
係driver一坺屎咁啫
寫嘢 畫畫 影相當遙控用
S系列梗係冇筆
exynos慢
以前係好勁嘅,不過而家唔夠高通嚟
畫畫都岩我用

咁咪唔洗用自拍棍??

但 note 10 好似得3千電,其實夠唔夠用1 日。。。。
其實note 10 lite推出之前叫A81
係有筆嘅A系列
note 10+啦 啲電包你滿意
note 10得1080 mon
note 10+有2k
如果你真心覺得隻筆同埋自拍功能有用咪note10+
估唔到Note10+個價咁硬,有無考慮出s20+? 計埋優惠好似差唔多錢
自從note系列出兩部之後,每年細啲嗰部幾乎都變左智力測試機 真心唔明啲人點買得落手
budget 得5千幾
但 note 10 + 好似要$6000 幾。。。
so exp
反而S系細機冇咩cut野 S10 S20都2k mon S20仲120Hz
傳聞Note20細機得60Hz
Galaxy Watch Active 2 除左wtsapp之外
仲收唔收到其他通知同回覆?
例如Telegram/Carousell
我1月嘅時候係carousell,$5k買佢部二手note10+ 256 gb,豐澤保養到10月。 唔知而家5k可唔可以出到部二手s20+
咪就係 要貪平買翻s系唔好
貪平但又想用筆掛
可以,tg 可以直接回覆,但旋拍你只會睇到訊息,回覆要去返電話到覆
note系年年都好唔著數
因為早半前出而又差唔多spec嘅S系已經平咗好多/多嘢送
我又唔係咁睇,s系列奶野機率好似多過note系(除左note7) ,例如今年粒hm1同埋120hz
反而note系汁完s手尾之後會有少少升級反而穩陣好多(例如舊年ufs 2.1 vs 3.0,25w vs 45w, 今年 ltpo 2k+120hz, laser對焦,ufs3.1),而且今年仲有埋865+同Galaxy buds live,算係咁 (雖然充電速度無升級真係
諗住唔打機 冇理由差得過s835
點知又慢 溫控又差 我hi
wilson做緊headphone trade in $900 入手galaxy buds, 琴日忍唔住買2對比老母同自己
下Galaxy buds要$900
我唔清楚咩價位 但係見fortress 果d都做緊1400
傻豬你上黎問下我地呀嘛 buds+ $750已經入到手,buds嘅話$400-500有交易
750我屌
咁巴打知唔知點出s20+最抵屌
好似早幾頁有講數碼通會員出機優惠,計完google pay同8仔好似六千? 詳情自行追po
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞