Samsung Galaxy 集中討論區 (82) Note 20 回歸平面 白卡勿入

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
音質睇人,bass 好左d但upper treble又尖左d,low treble少左d,弦樂會少左d細節
我本身有隻TE-01D,隻buds都係望佢通話質素好d
如果講唔到電話就真係 不過唔駛錢都唔要求得咁多 賣返出去唔知值幾錢
全新應該都賣到400我估
好過冇
btw我見有鋪頭賣display都係400
如果買後備機二千蚊筆直係咪得a21s 比較好
2000樓下行貨部部都差唔多架喇
你仲有Nokia 5.3, Samsung A50s, Sony Xperia L3, Asus ZenFone Max Pro M2
A50s會唔會好啲 Samsung hktvmall賣$1998
即刻去睇下先唔該巴打
note 10 lite 有冇正常用到既gcam ?
https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/
一個一個試啦,Exynos係難揾啲
係囉,不過緊係M31啦
幾時旗艦機有咁嘅電 好想睇下samsung同real graphene USA 幾時可以量產到石墨烯電池
石墨烯 好似係快叉, 唔係密度喎
三星2017年申請專利嘅時候又話容量提升45%嘅
月經
係鏡頭聲
你試下開咗相機再搖應該唔會有聲
好似話係ois元件? 其實之前嘅10系應該都有,只係20系更大所以更明顯
Ice universe : 7月865+正式發佈
如無意外應該首發asus rog3,跟住note20+都會搭載,clockspeed 3.09GHz, 唔知同apple粒a14差距大唔大
花生賣完又買返部S20+
仲對比埋x1 ii 夜景

S20

港版x1 ii(大陸冇出
高光都過曝成那樣了,黑的地方還是這麼黑

Sony po啲人話呢啲叫高dynamic range
s20+ 超廣角

x1 ii 超廣角
拍的真實,有層次感,顏色準確
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞