Samsung Galaxy 集中討論區 (82) Note 20 回歸平面 白卡勿入

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
係咪休眠左?強制停左? 清ram清左? 試下入whitelist
琴日whatsapp係咁不停中斷

今日又要禁入去先睇到內容

好煩
要睇你部機咩型號
係咪原生相機sharpen得好勁, 用gcam有啲濛
今日試咗用嗰時先手動開5G,唔用就熄返佢變4G待機,結果啲電又又正常返,應該真係關5G事,但下下都又開又熄都幾煩
Bixby routine入面較網路模式
呢個就唔關samsung事 要等網絡供應商同高通搞
巴打們,急,s20+突然冇左120hz, 試過重新set resolution/hz, reboot 都冇用
原生相機不嬲都oversharpen,sharp得唔自然
如果想sharp啲可以減denoise
未用過佢個aperture button, 一般咩情況用?低光環境?
屌原來佢自動將我whatsapp納入唔用就會休眠

依家熄左應該無事
我開咗Switch aperture to f/2.4,夜景我都用f/2.4,除非好暗
不過個button short short哋,要等一陣先轉到個光圈
呢排喺背景聽Spotify
成日聽聽下自己close咗個app
唔知關部機事定係Spotify問題
有冇巴打都係咁
唔記得講
用緊s9

你開左最佳化省電?腦
長撳spotify icon>應用程式資訊>電量>允許背景活動

再唔係check下正在休眠的應用程式個名單度有冇spotify
已經校咗都係咁
原來係whatsapp去左休眠狀態
加去不會休眠list, 你應該開過省電mode,所以佢跌左入休眠list
reboot
加左佢去不休眠 之後就無彈app. 無死app

其實會唔會whatsapp有通知有通知既話
鎖定mon時會著mon提你有whatsapp?
想問登記左拎buds就登記唔到$500 8達通回贈咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞