Samsung Galaxy 集中討論區 (82) Note 20 回歸平面 白卡勿入

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
可以
管理聯絡人>移動聯絡人
話說唔記得邊個update開始
個藍芽無得用立體聲 即係可以連兩個唔同牌子既喇叭播歌都得 係咪冇左個功能?

利申:S10 plus
屌。真係唔該晒
用慣咗打電話嗰個聯絡人。完全唔識用本身嗰個聯絡人。
唔該晒你呀
一係就sound assistant入面開dual audio
一係就notification bar入面,媒體,再選擇播放裝置
但我想講呢個從來都唔係立體聲,只係兩個單聲道。 佢無幫你用軟件分開左右聲軌,甚至有機會兩個喇叭唔同步
好既 唔該哂你
有,你係咪裝左good lock個home up?
del番佢好似就冇再出事
有冇人更新左S10+,去電去得快左好多
S20 6月份更新

跟手左
指紋更快,成功率有提升
解鎖入mon個陣如變橫mode動畫更爽快
更新左 解鎖爽好多
只限哩兩部嘅話
唔打機唔影相就A71
會打機會影相就Note10 Lite
粒9810
老母打機頂多咪candy crush,夠用啦
你係etopia有無叫佢開封check?
想問下有冇邊隻通話錄音APP可用? 測左兩三隻都錄唔到...
做野要錄音做記錄
尋晚update左
唔覺食電左喎
收工試試
有d想買galaxy watch 3
尋晚更咗,十分正常
功能都未出就想買 分分鐘,active 2 仲抵買
更新完反而長氣咗喎 上一個版本好倒
thx
係打機都頂盡candy crush水平game
我爬文巴哈見有人講電同更新黑mon問題先擔心有無伏
如果最近已經fix左就ok
S10+有無啲質地好,薄身既套?
裸跑撞花左條金屬邊,想搵野遮住佢
用過TB啲薄套,用幾星期開始音量制個邊個鬆晒,突出嚟
後面相機位又會突起
但active 2冇rotating bezel
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞