Samsung Galaxy 集中討論區 (82) Note 20 回歸平面 白卡勿入

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
如果為左2x光學變焦個視角入s10+係咪好無謂?
2x note10系列靚啲
用緊咩機
做咩咁需要2x鏡
哂幾千蚊買個2x鏡,點解唔買dc仔
求救
部note9冇啦啦screen off果陣會自己熄機(冇動畫, 好似斷電/ force shut down咁), 冇set過自動reboot

有時仲熄左再自己著返再熄過

adb logcat 冇野cap到
係咪供電原件出左問題? 差住電一樣會咁? 有無過熱
著moon冇事,一熄moon就隨時斷電咁熄(頭先直頭screen off左十幾秒就熄,隻 galaxy watch disconnect左)

插電都係咁,睇嚟都係要 backup定 data 交會費

邊間維修中心好?聽聞有間手工差又耐

tui
我部s10+ 個random write 點解咁慢嘅
你哋部機買咗返嚟到而家,嚿電幾多 cycles
S20 Ultra 2020.03.20 到而家,69 次
岩岩買左 s20u 暫時感覺良好

但12gb ram同16gb ram有咩分別
求救
Iphone轉Samsung
用咩app可以過相過聯絡人同whatsapp 對話
titanium ?不過要比錢
如果個csl/1010既可以去門市叫佢地搞
百老匯
你用緊佢個台就得
三星cs好似有得搞 打去問問
用極都10g ram樓下 打機時無check, 16g ram可能預你開dex打機剪片掛
竟然係咁,不過唔鍾意note種平面方角
note 10嗰2x 光圈大啲 f2.1

但同s10+ f2.4出嚟個效果差唔多
相機L係度諗隨身有曬2xmm同4xmm好似幾正
s20又得個corp出黎嘅變焦
兩部廣角都係雙光圈?
有需求咪入
利申 S10e > S10
利伸係smt 出左s20+,不過用一排就要過比屋企人用, 上部係a70
竟然返到轉頭
想平同體驗平衡下
我會建議你揀S20
Ice universe:
Note20: 平面mon, 1080p 60hz
Note 20+: 曲mon, 2k+120 hz, ltpo , laser focus, 新spen
整合埋之前支那登記資料,應該繼續45w
Note 20 閹到仆街
note 10 f2.1
s10+ f2.4
固定光圈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞