Samsung Galaxy 集中討論區 (82) Note 20 回歸平面 白卡勿入

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
SUN Mobile 10GB $140/月 12個月=1680

IMC 3GB數據+1000分鐘 365日 $98 (留No.)
3HK 粉紅萬 60gb數據(+30gb facebook&whatsapp,不過唔計) $170 x 2
= $438

數據卡仲冇合約想轉就轉
屌,咁計我都想轉,唔該巴打
順帶一提,咁原本個號碼係可以轉入儲值卡度? 係咪都係4.5g 速度
S10 Lite 好唔好用?
S855又8gb ram好似好過a90
去儲值卡post詳細啲
儲值卡/上台資訊區(18)
https://lih.kg/awxDdOU

https://imc-networks.com.hk/imc/lang/chi/prepaid.php
imc攜號轉台直接問佢哋

速度就3台 42Mbps
170蚊係鴨記價
夠快夠順夠用咁囉
不過我本身唔打機感覺唔到S855有咩特別
借俾外甥玩call of duty佢話好過佢部 iPhone 8 Plus咁,廢話嚟
官網話兩日一充係鳩up
正常用(坐車藍芽聽歌,得閒睇吓漫畫,唔睇youtube,返工時不時睇tg,24小時9x%->3x~4x%左右)
原生相機夜拍唔錯同一般an機裝google cam夜拍冇乜分別
不過自拍垃圾嚟都係用返google cam

其實S10 lite只係A91改名,note10 lite只係A81改名
不期不待不受傷害
btw, 中階機買佢update到an12都抵嘅
S10 lite係咪得水貨?
S10+ 有update!
巴打 我決定唔換la
用開蘋果生態 好難轉得番
一轉就所有野都要換
如果你想換就tg我la
你係邊間買?
S20推6月更新
etopia
動畫快咗
大家有冇間唔中係用完橫向app後home screen wallpaper唔識轉番打直?

Note 10已經係最新update.
呢個問題好似最近一兩次updates先出現
等我下定決心先
BTW mon貼機套有無推介?
我淨係用原裝就算鳩數
爛咗先算
我應該都會出部lite玩下,睇完原來係平mon
S10 更新完
想問s20送果500蚊八達通儲值額
要確認登記s club會員先會收到
bixby routines可唔可以set做特定時間轉用sim2上網?
我收到email話派左,但開八達通app又唔見有得領取
試下用bixby routine,設定某個時間段執行快速指令-bixby command,跟住試下打 change mobile data to sim 2或者之類嘅指令跟住㩒run,如果得就save左佢。
無第二張sim幫唔到你試
仲靚過 基礎色

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞