『薪火post』BNO 續期資訊(83) 先睇頂置 再睇DOC 之後再問問題

1001 回覆
12 Like 0 Dislike
就係呢張出世紙會俾英國果邊沒收??

會比返你
咁佢地做野係求撚其
睇得出呢排係要時間處理申請,其他巴絲請耐心等待
Same 巴打轉status講聲
有無人係S.JONES
邊個簽收無所謂啦,有寫hm passport office 都唔會派錯啦,仲要呢排咁多件寄過去
追 post
我覺得D topic 名好正啫,睇住一個月先一個post, 到而家一日都可以一個post
2/6 送到啱啱轉咗
睇doc了解咗個風險先
想問有無得唔寄去自己地址,叫對方寄bno去dhl or fedex門市自取
HM Passport Office
INT-E
101 Old Hall Street
Liverpool
L3 9BP
UK

HM Passport Office
INT-E-FTA
101 Old Hall Street
Liverpool
L3 9BP
UK

同老母一齊申請,但我地email入面個地址有d分別
諗住同一件速遞寄
想問呢兩個地址其實係一樣嘅?
想問下填錯左姓名 果邊叫我寫份covering letter 究竟要點寫?求解
咁多位巴絲 請問副簽表格使唔使彩色影印? 爬左DOC 都唔見有
唔該哂
頭先收到email 以為收到件通知我
原來係提醒未寄要寄 嚇一嚇
邊個話會被沒收
R. Moran
1. Ask someone to confirm your identity

The person confirming your identity needs to complete this form and give it back to you. Print the form:

single sided
on A4 or US letter sized paper
at its default size (sometimes called ‘no scaling’ or ‘100% scale’)
in either black and white or colour
屌咩 寄咗fedex
星期一中午收件,剛剛英國時間上午已送達,HPMO Yates 簽收
是旦揀一個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞