『薪火post』BNO 續期資訊(83) 先睇頂置 再睇DOC 之後再問問題

1001 回覆
12 Like 0 Dislike
Fedex張單出咗,$228.65,平過香港郵局既speedpost
Btw,我唔見比錢button,係咪信用卡自動扣數
想問地址你點填?
我填地址一果行唔夠位填埋第二行
但係去到確認果版淨係出到第一行
唔知點搞
sender定receiver?
receiver佢就算地址完整都有zip code follow
例如利物浦HMPO嘅L3 9BP就係指Liverpool District Central Ward
我地址一 填int同pex
地址二 101 old hall Street, Liverpool
三日就到 又係yates收
註冊已經搞唔掂
填自己地址用咗兩行
去到下一版入信用卡資料
佢話驗證信用卡繳費地址要同信用卡繳費地址完全匹配
但係佢淨係出到我入地址既第一行

出到咩屋苑邊座邊層(第一行)
出唔到邊區咩街道(第二行)
唔敢繼續填
有冇手足知依家做到幾號
go啦唔駛咁驚
最多100次有半次reject payment啫
碎料啦
有無用short form like rm ft blk,正常兩行夠,town 填落town 喎
我登記FedEx 地址同信用卡地址唔同都批
想問下直接成本特衰send過去得唔得?
懶得全本彩色影印 反正近期都唔會用
如果本特衰直接當 damaged 又唔續咪有佢囉睇吓 doc 點處理
doc 應該有講?
我4月底寄到 五月中process到而家
點解我女朋友個本前幾日收到 仲係紅色既
藍色靚d
會自動扣
我信用卡見到

滙豐: 6月6日信用卡結尾xxxx有HKD206.36交易(FEDEX HONG KONG)。查詢(852) 2233 3000
🥱希望快d批
10個禮拜啦
佛系等BNO
佢有冇收你附加費本身我折完$205.幾,然後有欄總附加費20幾蚊
我5號晚寄
8號就到
都係YATES收件
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞