『薪火post』BNO 續期資訊(83) 先睇頂置 再睇DOC 之後再問問題

1001 回覆
12 Like 0 Dislike

100一本
可能夠申請英國TIER 1
想問下出世紙可唔可以縮印成A4 size (皇冠頭) ?雙面既話係咪single sized? (即分兩張)

謝謝各位巴絲幫忙
無,等平權點講。
影像要清晰唔過底,底面都要影,可以手機影自造成A4文件,可雙面印製。但hmpo有權要你補正本。如果真係決定俾正本,為減風險,請於所有文件上標示pex no,以免散失。風險自決!
睇DOC
攞多張
想問下我本bno (99年issue)
authority個度係:British Consulate Hong Kong
係咪都係當other
所有香港發出都係Other
呢條問題嘅答案根本唔可能唔係other,我都唔知點解有幾難答,其實呢條問題無任何含意,British Consulate Hong Kong 點縮都縮唔到UKPS UKPA IPS HMPO呢四個字
有啲盲毛只係見到自己想要嘅答案
例如HKMO
點解要報lost方法去做,點解要走精面?答到咪答囉,有咩問題?倒轉嚟講,俾次機會你認識兩老甚至再上一輩,咁唔好咩?

系統無俾你揀係咪首次申請,嗰啲問題如實回答就得,唔知咪答唔知囉。
每個人總有佢嘅理由,你覺得解釋到咪得囉,呢度有更多千奇百怪嘅理由,有興趣咪爬半年文,必有得著!
如果係藍色封面+紅色護照嘅內頁就正
你要穩陣應該畀錢搵法律專家
呢度嘅resources唔係用嚟畀你check自己嘅logical fail
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞